Δήλωση του Ηλία Βλαχογιάννη για την απαγόρευση της εκδήλωσης των Αστυνομικών υπαλλήλων στα Εξάρχεια

Η απαγόρευση από την κυβέρνηση της εκδήλωσης της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων στα Εξάρχεια,  μάλλον επιτείνει παρά επιλύει τα προβλήματα  , στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η κυβέρνηση πλέον αποδέχεται την ύπαρξη περιορισμένης Κρατικής κυριαρχίας στα Εξάρχεια, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι αντιεξουσιαστές και οι «μπαχαλακηδες…»
Είτε από υπερβολικά φοβικά σύνδρομα,είτε από «εκλεκτικές ιδεολογικές συμπάθειες», το λάθος μήνυμα εστάλη και είχε συγκεκριμένους  αποδέκτες…
Η υποχώρηση της κρατικής εξουσίας,υπό το φόβο ή την απειλή δημιουργίας εκτροπων,όχι από τους ειρηνικά συγκεντρωμένους αστυνομικούς, αλλά απ αυτούς που θεωρούν «άβατο» την περιοχή, μόνο αρνητικά συναισθήματα δημιουργεί στους πολίτες….
Αντί να κατηγορεί η κυβέρνηση κάθε φορά την αξιωματική αντιπολίτευση για ότι συμβαίνει στον τόπο,ας κυβερνήσει επιτέλους…. Ας αναλάβει τις ευθύνες της… Ας παραδεχθεί τα λάθη και τις παραλείψεις της….
Ούτως ή άλλως, το πολιτικό της κεφάλαιο εξαντλήθηκε και ο πολιτικός της χρόνος, τελειώνει….
Το πέρασμα της «πρώτης φοράς αριστερας»,από τη διακυβέρνηση της χώρας,θα αποτελεί για πολλά χρόνια «παράδειγμα αποφυγής» και σημείο αρνητικής αναφοράς …. ΟΛΟΙ το βλέπουν, εκτός απ τους κυβερνώντες.
Που «γαντζωμενοι» στις καρέκλες τους, ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ την επαφή με την πραγματικότητα….

Ηλίας Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας
1 σχόλιο

  1. ΞΑΝΘΟΣ ΝΑΤΣΙΝΑΣ
    29/06/2017 at 21:30

    Οι μπαχαλακιδες στα Εξάρχεια και όχι μόνο, ούτε οι αστυνομικοί ούτε η κυβέρνηση έχουν δίκαιο, αλλά είναι μια κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα εξουσίας,όλων των εποχών που κυβερνησαν. Από προσανατολισμος από την διεκδίκηση αιτημάτων
    ,ο βλαχογιαννης έχει πολιτικούς λόγους να παίζει με την εργατική τάξη και το λαό, προβάλλοντας το πολιτικό του συν φέρων.