Δημόσιο ευχαριστώ από τον Κώστα Φορτωτήρα

Μέσω του κειμένου του, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του, προσφέροντας σε όλο το χωριό, χωρίς να αποκλείει και να εξαιρεί κανένα από τους κατοίκους

Τις ευχαριστίες του προς τους συγχωριανούς του, που τον τίμησαν με την ψήφο τους, στις κοινοτικές εκλογές της 26ης Μάϊου, εκφράζει ο νυν πρόεδρος Πετροπόρου, Κώστας Φορτωτήρας. Ο εκ νέου πρόεδρος, μάλιστα για δεύτερη συνεχή θητεία, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που τον στήριξαν μέσω της κάλπης, αναδεικνύοντας εκ νέου πρόεδρο της κοινότητας.

Μέσω του κειμένου του, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του, προσφέροντας σε όλο το χωριό, χωρίς να αποκλείει και να εξαιρεί κανένα από τους κατοίκους.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Φορτωτήρα έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ήθελα να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστώ σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους. Σ’ όλους τους συγχωριανούς μου, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας εκ νέου πρόεδρο.

Τα προηγούμενα χρόνια, τόσο ως πρόεδρος εγώ προσωπικά κι ως τοπικό συμβούλιο, κάναμε πολλά. Από το Σεπτέμβριο έχουμε μπροστά μας, μια νέα θητεία, στην οποία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Από την πλευρά μου οφείλω και δεσμεύομαι να υπηρετήσω το σύνολο των συγχωριανών μου χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις. Θα είμαι πρόεδρος όλου του χωριού, σεβόμενος τους πάντες. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των κατοίκων προκειμένου το χωριό να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω ταυτόχρονα την οικογένειά μου για την ηθική συμπαράσταση που με παρείχαν καθώς επίσης τους συνυποψηφίους μου και το συνδυασμό για την στήριξη που μας παρείχε.».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *