Δημόσιο ευχαριστώ του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Δημόσιο ευχαριστώ εκφράζει ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας μετά την ευγενική προσφορά δυο συνδημοτών προς το διδακτήριο. Με τη προσφορά του οι δυο συνδημότες αποδεικνύουν την ευαισθησία τους, προάγοντας τον εθελοντισμό και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου αναφέρουν τα έξης:

«Στο σχολείο μας γίνεται μια συνεχής προσπάθεια παρεμβάσεων για τη δημιουργία ενός ολοένα καλύτερου σχολικού περιβάλλοντος, με αρμονία και καλαισθησία που θα επιδρά θετικά στην ψυχική διάθεση και θα βοηθά στην παιδαγωγική διαδικασία. Είναι γεγονός πως ένα προσεγμένο, όμορφο, καλαίσθητο και αρμονικό σχολικό περιβάλλον λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία των παιδιών και τους εμπνέει σεβασμό.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο έγινε και η προσπάθεια αλλαγής κουρτινών στις αίθουσες του σχολείου η οποία βρήκε ανταπόκριση από το σύλλογο γονέων του σχολείου μας και από το συντοπίτη μας, που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, Καλαμάρα Νίκο.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νίκο Καλαμάρα που φρόντισε να προμηθευτούμε κουρτίνες για δύο αίθουσες του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας που συνέβαλε οικονομικά στην αγορά κουρτινών για δύο ακόμη αίθουσες καθώς και για τη οικονομική συμβολή του στην αγορά απολυμαντικών σαπουνιών για την κάθε αίθουσα, με σκοπό την προφύλαξη των μαθητών μας από την εποχική γρίπη.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Λόη Φώτη που προμήθευσε το σχολείο μας με ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.»