«Δίνω και τη νέα μάχη για τα Τρίκαλα του μέλλοντός μας»

Και επίσημα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  στις αυτοδιοικητικές εκλογές και  στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης

Την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό, του εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης και επίσημα ο νυν αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Με επίσημη δήλωσή του ο κ. Μιχαλάκης αναφέρεται στους λόγους της νέας καθόδου στον αυτοδιοικητικό στίβο, υπογραμμίζοντας ότι «δίνω και τη νέα μάχη για τα Τρίκαλα του μέλλοντος μας».

Ο αντιπεριφερειάρχης επικεντρώνει την προσοχή του στην αυτοδιοικητική πορεία, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε πως δεν πρόταξε ποτέ το προσωπικό συμφέρον. Δεν κόλλησε ποτέ στις καρέκλες. Και δεν θα το κάνει ούτε και τώρα.

Αναλυτικά το κείμενο της δήλωσης υποψηφιότητας του κ. Μιχαλάκη έχει αναλυτικά ως εξής:

«Με την εφαρμογή του Καλλικράτη, για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στάθηκα στο πλάι του Κώστα Αγοραστού, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, με τον Τρικαλινό Λαό να μας τιμά με την εμπιστοσύνη του και να μας χαρίζει μεγάλες νίκες. Όλο αυτό το διάστημα, αγωνιστήκαμε τίμια και καθαρά, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας. Με συμπαραστάτη όλους τους πολίτες, καταφέραμε να ανεβάσουμε επίπεδο τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα. Να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που ήταν αναγκαία και να ανοίξουμε νέους δρόμους – μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία – για ένα καλύτερο αύριο. Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι τα καταφέραμε, από τα έργα που υλοποιήσαμε και που συνεχίζουμε να υλοποιούμε.

Όμως, η προσπάθεια αυτή δεν σταματά εδώ. Δεν δικαιούμαστε να την σταματήσουμε εδώ. Μπορεί η εφαρμογή του Κλεισθένη να φέρνει αλλαγές, όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Με γνώμονα πρώτα και πάνω απ’ όλα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και αφουγκραζόμενος τα κελεύσματα της κοινωνίας, θα βρεθώ για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Για να δώσουμε μαζί και αυτό τον αγώνα. Για να συνεχίσουμε το έργο που μαζί ξεκινήσαμε για τη Θεσσαλία του αύριο.

Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως δεν πρόταξα ποτέ το προσωπικό συμφέρον. Δεν κόλλησα ποτέ στις καρέκλες. Και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Από την θέση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου θα δώσω την μάχη, η οποία είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά θα είναι νικηφόρα. Για να έχουμε μπροστά μας μία νέα τετραετία, να συνεχίσουμε το έργο το οποίο ξεκινήσαμε. Με καθαρές κουβέντες και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δίπλα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες, να προσπαθήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.».
1 σχόλιο

  1. Βασίλης
    22/03/2019 at 19:49

    Μπράβο Χρήστο, αν και μέχρι τώρα δεν σ’ έχω ψηφίσει (ίσως τώρα πράξω διαφορετικά). Μπράβο για αυτά που έχεις προσφέρει απ άκρη σ άκρη στο νομό, Μπράβο για την πλάτη που βάζεις!