Δυο αμφιθέατρα θα κατασκευάσει ο Δήμος Φαρκαδόνας

Τα αμφιθέατρα θα χρησιμοποιούνται από περιπατητές και προσκυνητές

Δυο αμφιθέατρα αναμένεται να κατασκευαστούν από το Δήμο Φαρκαδόνας σε δύο κομβικά σημεία. Το πρώτο έργο αναμένεται να κατασκευαστεί στην Οιχαλία και συγκεκριμένα δίπλα από το κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» και το δεύτερο μεταξύ Αχλαδοχωρίου και Γριζάνου.

Ειδικότερα όπως ακαλύπτει το ΚΡΗΝΗ LIVE ο δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης είχε δεχτεί τα αιτήματα την περσινή χρονιά από πολίτες των τριών χωριών. Στα συγκεκριμένα σημεία γίνεται η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Οδηγήτριας το Πάσχα και το καλοκαίρι ενώ στο δεύτερο σημείο μεταξύ Γριζάνου και Αχλαδοχωρίου οι κάτοικοι συγκεντρώνονται το Πάσχα για να προσκυνήσουν τα εικονίσματα.

Στα συγκεκριμένα σημεία δεν υπήρχε κάποιος χώρος για την ξεκούραση των πολιτών με αποτέλεσμα να κατατίθενται τα αιτήματα για την δημιουργία των εν λόγω έργων.

Η μελέτη για την κατασκευή των έργων συντάχτηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, ενώ ο προϋπολογισμός τους, αγγίζει τις 26.500 ευρώ. Τα έργα αναμένεται να δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Φαρκδόνας τα συγκεκριμένα έργα σε συνδυασμό με εκείνα της ύδρευσης και της οδοποιίας στα χωριά του Δήμου αγγίζουν το ποσό των 3 εκ. ευρώ.