Αύριο Σάββατο η εκδήλωση – Ευρωπαϊκό Αθλητικό Πρόγραμμα BE ACTIVE στη Φαρκαδόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κ.Ε.Δ.Α.-Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου και το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνουν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Προγράμματος #BEACTIVE δράσεις με αθλητικό – ιατρικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. αύριο Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 6 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Φαρκαδόνας.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή της σπουδαιότητας της άθλησης, της ευεξίας και της υγιεινής ζωής, με τη συμβολή αθλητικών, πολιτιστικών και ιατρικών συλλόγων τοπικών αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.
Τα αθλητικά δρώμενα περιλαμβάνουν:
• Παρουσίαση των τμημάτων της μαζικής άθλησης όλων των ηλικιών και της ρυθμικής
• Επιδείξεις των αθλημάτων:
– Άρση Βαρών
– Kick Boxing – Shotokan Karate
– Tae Kwon Do από το Σύλλογο Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων
– Ελληνορωμαϊκή Πάλη από τον Παλαιστικό Σύλλογο Τρικάλων Α.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Παράλληλα με τις αθλητικές εκδηλώσεις θα γίνει και μια ενημέρωση στο κοινό για τον Καρκίνο του Μαστού και το σημαντικό ρόλο της άθλησης στην πρόληψη και την αντιμετώπισή του, μέσα από ενημερωτικά έντυπα. Επίσης, θα διανεμηθεί και ένας Οδηγός Πρώτων Βοηθειών ο οποίος είναι χρήσιμος και απαραίτητος σε κάθε οικογένεια και φέρει την υπογραφή του Δημάρχου και Πρόεδρου της ΚΕΔΕ Χειρουργού Ορθοπεδικού κ. Γεώργιου Πατούλη.