Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ζάρκου Γιάννης Βούλγαρης

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται σε μια λιτή ανακοίνωση ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ζάρκου κ. Γιάννης Βούλγαρης σχετικά με την διοργάνωση του ετήσιου πανηγυριού που διεξήχθη στις 7 Μαΐου και με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου του χωριού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Ο κ. Βούλγαρης εμφανίζεται καυστικός σχετικά με την διοργάνωση, εξηγώντας ότι η διοργάνωση έγινε από τον ίδιο, με την συνεργασία και των τοπικών συλλόγων και φυσικά με την οικονομική βοήθεια του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος καθώς, όπως αναφέρει και χωρίς να κατονομάζει, κάποιοι το τελευταίο διάστημα δήλωσαν διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ειδικότερα η επιστολή έχει αναλυτικά ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα πληροφορούμε με μεγάλη μου λύπη, πως κάποιοι «κύριοι», δηλώνουν εν αγνοία μου διοργανωτές της πρόσφατης εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού μας, για την εορτή της Ιεράς Μονής Ιωάννη του Θεολόγου. Θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να τονίσω πως από τότε που έχω αναλάβει πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Ζάρκου, όλες οι εκδηλώσεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων (π.χ. 14 Αυγούστου 2016) έχουν διοργανωθεί από εμένα, με την συνεργασία και των τοπικών συλλόγων και φυσικά με την οικονομική βοήθεια του Δήμου Φαρκαδόνας ή της Περιφέρειας Τρικάλων.

Ο πρόεδρος του Ζάρκου κ. Γιάννης Βούλγαρης