Δώρο ζωής από κατοίκους της Οιχαλίας και την «Αρωγή»

Κατάφεραν και εντόπισαν ηλεκτρονικό αμαξίδιο και το προσέφεραν στο μέλος της «Αρωγής» κα Βούλα Καλαμπούκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα  

Κάτοικοι της Οιχαλίας, φορείς αλλά ταυτόχρονα και ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο σ’ ένα άνθρωπο που πραγματικά ζητούσε χέρι συμπαράστασης και στήριξης.

Μετά από φιλότιμες προσπάθειες που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες εβδομάδες για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα μιας συντοπίτισσας με κινητικά προβλήματα, της κα Βούλας Καλαμπούκας, κατάφεραν το στόχο τους. Κατάφεραν να βρουν ένα μεταχειρισμένο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, το οποίο είχε ανάγκη η Βούλα Καλαμπούκα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να το προμηθευτεί λόγω του υψηλού κόστους. Σ’ αυτό το γεγονός συνέβαλε και ο δημοτικός σύμβουλος, κάτοικος της Οιχαλίας κ. Βαγγέλης Ζαφείρης, ο οποίος δώρισε στην «Αρωγή», κι εκείνη με τη σειρά της, στο μέλος της, το αναπηρικό αμαξίδιο. Το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο όχημα, το κατείχε ο πεθερός του κ. Ζαφείρη, που εδώ και αρκετό διάστημα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Το αμαξίδιο δωρίστηκε σε μια λιτή συνάντηση που διεξήχθη στην πλατεία της Οιχαλίας παρουσία αρκετού κόσμου, μελών και φίλων του Συλλόγου ΑμεΑ η «Αρωγή».

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» την εκδήλωση χαιρέτισε η υποψήφια δήμαρχος κα Ελένη Χαλβατζά, που συνοδευόταν από στενούς της συνεργάτες. Οι συνεργάτες της υποψηφίας δημάρχου τόνισαν την ανάγκη υποστήριξης όλων αυτών των ανθρώπων, που πραγματικά δίνουν καθημερινό αγώνα, αλλά χρόνια τώρα δεν υποστηρίζονται πραγματικά από την πολιτεία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο κ. Βαγγέλης Ζαφείρης, ο πειφερειακός σύμβουλος και ιατρός κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος καθώς και ο ταμίας κ. Δημήτρης Καϊμάς με την πρόεδρο κα Ελένη Καϊμά, δηλώνοντας τη συμπαράσταση σ’ όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηριών και χρειάζονται την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων μας.