Δόσεις κεφιού και ψυχαγωγίας στα παιδιά του Γριζάνου από την «Φέτα Υφαντής»

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Κοκκινίδης και η εταιρία φρόντισε με τις πράξεις της να δείξει το κοινωνικό πρόσωπο, να δώσει χαμόγελα στα παιδιά, με την διοργάνωση μιας όμορφης εκδήλωσης στο κέντρο του Γριζάνου

Χαρά στα παιδιά σκόρπισε το βράδυ της Παρασκευής η εταιρία Φέτα Υφαντής και ο υπεύθυνός της, κ. Κώστας Κοκκινίδης. Μια εταιρία, ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, στηρίζοντας τις προσπάθειες πολιτιστικών και αθλητικών φορέων, καθώς επίσης και των πολιτών, ως επιβράβευση της εμπιστοσύνης που δείχνει ο κόσμος στο πρόσωπό της.

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Κοκκινίδης και η εταιρία φρόντισε με τις πράξεις της να δείξει το κοινωνικό πρόσωπο, να δώσει χαμόγελα στα παιδιά, με την διοργάνωση μιας όμορφης εκδήλωσης στο κέντρο του Γριζάνου.

Η εταιρία και ο μεγάλος ευεργέτης της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας, διοργάνωσαν μια εκδήλωση το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε παραστάσεις θεάτρου Σκιών και Κουκλοθέατρου, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσαν οι ζογκλέρ που βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού, προσφέροντας αξεπέραστες δόσεις κεφιού και ψυχαγωγίας.

Ο Χρήστος Τζήκας, παρουσίασε δυο μοναδικές παραστάσεις αρχικά με τις κούκλες για τα μικρότερα παιδάκια και μετέπειτα με τις φιγούρες του Καραγκιόζη και της παρέας τους ενθουσιάζοντας τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Κάτοικοι του χωριού και δη τα παιδιά ευχαρίστησαν τον κ. Κοκκινίδη και την Φέτα Υφαντής για την μοναδική βραδιά που τους προσέφεραν. Φυσικά και τα παιδιά ζήτησαν από τον κ. Κοκκινίδη, στο άμεσο μέλλον να διοργανώσει νέα εκδήλωση ανάλογη αυτής που έζησαν την Παρασκευή.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Κοκκινίδης έδειξε το κοινωνικό πρόσωπο. Μακάρι όλα τα χωριά του Δήμου να είχαν έναν Κοκκινίδη…