Δυναμικό πέρασμα από τη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας για τον Θανάση Τέλλιο

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού αποτελεί την εγγύηση και στηρίζεται από Φαρκαδόνιους και Τρικαλινούς πολίτες

Δυναμικό υπήρξε το πέρασμα από την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας,  του Θανάση Τέλλιου, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών», με επικεφαλής τον νυν περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗLIVE» η δυναμική του Θανάση φάνηκε έντονα το πρωί του Σαββάτου, στην περιοδεία του στους πάγκους της εβδομαδιαίας αγοράς αλλά και στα καφέ της Φαρκαδόνας, με τους πολίτες και τους μικροπωλητές να τον υποδέχονται με ιδιαίτερη απήχηση.

Ο νεαρός Μηχανολόγος Μηχανικός αποτελεί ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο Δήμο Φαρκαδόνας, ζει στην περιοχή ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Φαρκαδόνα, έχοντας δημιουργήσει το δικό του Τεχνικό Γραφείο. Γνώστης των προβλημάτων της περιοχής μας, αλλά και των ιδιαιτεροτήτων του νομού και της ευρύτερα της δυτικής Θεσσαλίας, αποτελεί εγγύηση. Εγγύηση γιατί αποτελεί έναν άνθρωπο που φέρει γνώση και άποψη για πολλά θέματα που απασχολούν το νομό Τρικάλων, έναν πρόσωπο που θα είναι κοντά μας σε καθημερινή βάση, καταγράφοντας τα αιτήματα των πολιτών και μεταφέροντας με αμεσότητα στο κέντρο των αποφάσεων την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κατά την πρωινή περιοδεία του στη Φαρκαδόνα, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είχε συναντήσεις με το δήμαρχο Φαρκαδόνας, και εκ νέου υποψήφιο για το Δήμο, Θανάση Μεριβάκη, καθώς και με υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους.

Με τη σειρά τους του ευχήθηκαν καλή δύναμη στον αγώνα που ξεκίνησε για την εκλογική «κούρσα» της 26η Μάη, για μια Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία θα φέρει στο προσκήνιο τους νέους που αποτελούν την ελπίδα του τόπου μας.