Δυναμικό πέρασμα και εγκάρδια υποδοχή στον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου

Επισκέφτηκε χωριά της Φαρκαδόνας, συνομίλησε με κατοίκους και συναντήθηκε με φορείς ανταλλάσσοντας απόψεις και καταγράφοντας προβληματισμούς

Σε χωριά της Φαρκαδόνας περιόδευσε το απόγευμα αλλά και το βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή, αφενός της πλούσιας οικογενειακής παράδοσης στο προοδευτικό χώρο, αφετέρου της επαγγελματικής ενασχόλησης με τον πρωτογενή τομέα μιας και ασχολείται με το κλάδο της γεωπονίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά του Πετροπόρου, των Γεωργανάδων, του Κλοκοτού, της Κρήνης, του Αχλαδοχωρίου, ενώ το βράδυ βρέθηκε στις κοινότητες του Διασέλλου και του Πετρωτού. Κατά τις περιοδείες στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας έγινε δεκτός σε εγκάρδιο κλίμα, που τον καλωσόρισαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα.

Φίλοι αλλά και απλοί πολίτες εμφανίστηκαν βέβαιοι για πρωτιά στις προσεχής εκλογές, δεσμευόμενοι ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου. Ενός προσώπου που διακρίνεται για τον ευγενικό χαρακτήρα αλλά και την ειλικρίνειά του απέναντι στους πολίτες. Ο κ. Παπαευθυμίου κατά την επίσκεψή του στα χωριά, πέραν των επαφών με τους πολίτες είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς των χωριών και να ακούσει τα προβλήματα τους. Ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο έχουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, κλάδου ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από μικρά και μεγάλα προβλήματα τα οποία αναζητούν λύσεις. Ταυτόχρονα η προσοχή του στράφηκε και στα προβλήματα της νεολαίας, που αναζητά σανίδα σωτηρίας εγκλωβισμένη στην ανεργία. Ο υποψήφιος βουλευτής ανέπτυξε συζητήσεις και με νέους των χωριών μας, ακούγοντας προσεκτικά τα όσα είχαν να του μεταφέρουν.

Ο κύκλος των επισκέψεων στα χωριά της Φαρκαδόνας θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *