Δυναμικό πέρασμα στη νεολαία έχει ο Γιώργος Γεωργίου

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου θέλει τους νέους σε αυτή την πρώτη του εκλογική  μάχη ενεργούς και θερμούς υποστηρικτές στον αγώνα του

Δυναμικό πέρασμα στη νεολαία έχει ο Γιώργος Γεωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου. Όχι μόνο στην Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας, αλλά και σε εκείνες της Φαρκαδόνας και των Πελινναίων.

Ο νεαρός αστυνομικός, όπως καταγράφει το «ΚΡΗΝΗLIVE» έχει τον πρώτο λόγο σε όλο το Δήμο, οι οποίοι κατά τις συναντήσεις με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο δεν κρύβουν την χαρά τους που ένας άνθρωπος στη δική τους ηλικία βγαίνει μπροστά προσδοκώντας να τους εκπροσωπήσει.

Νέος άνθρωπος και ο ίδιος με πολλά προτερήματα, με καθαρές ιδέες, εμπνέει και θέλει τη νεολαία δίπλα του. Θέλει τους νέους σε αυτή την πρώτη του εκλογική μάχη ενεργούς και θερμούς υποστηρικτές στον αγώνα του.


Ο φωτογραφικός μας φακός τον ενόπισε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Φαρκαδόνας με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Τρικάλων με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» κ, Βασίλη Κακάλια