Δυο άνθρωποι που έδωσαν άλλη πνοή στον Κλοκοτό

Ο π. Απόστολος Στεργίου και η χοροδιδάσκαλος κα Γιάννα Αλεξίου δεν σταματούν να σκέφτονται και να θέτουν στόχους που μετέπειτα τους υλοποιούν

Περεταίρω θρησκευτική, πολιτιστική και κοινωνική πνοή έδωσαν στο χωριό δυο άνθρωποι. Ο λόγος για τον εφημέριο του χωριού πατήρ Απόστολο Στεργίου και την χοροδιδάσκαλο κα Γιάννα Αλεξίου. Οι δυο αυτοί άνθρωποι με την υποστήριξη του προέδρου του χωριού κ. Θανάση Κοσμά, κατάφεραν πολλά στους προαναφερόμενους φορείς, και χαίρουν της εκτίμησης των κατοίκων του συνόλου του χωριού.
Από την πλευρά της η κα Αλεξίου κατάφερε να αναστήσει θα έλεγε κανείς πολιτιστικά το χωριό.
Με την προσπάθειά της και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια γυναικών του Κλοκοτού κατάφερε να αγκαλιάσει μικρούς και μεγάλους μεταδίδοντας τις γνώσεις της στο χορό. Φυσικά δεν έμεινε εκεί με τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διάστημα, με την αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου κ. Θανάση Κοσμά, ένωσε τον κόσμο, προσφέροντας νότες χαράς και ψυχαγωγίας.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο ιερέας του χωριού. Με την αγάπη του περιβάλει όλο τον κόσμο του χωριού. Με το κήρυγμα του, και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει έφερε τον κόσμο πιο κοντά στην εκκλησία, μεταφέροντας το μήνυμα της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης προς τον πλησίον. Και δεν είναι και λίγες οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε σε αυτό το κομμάτι.
Τα έργα των δυο αυτών σημαντικών ανθρώπων για το χωριό θα συνεχιστούν με αρωγούς και συμπαραστάτες τον κ. Θανάση Κοσμά και το σύνολο των κατοίκων του χωριού.


2 Σχόλια

  1. Και λίγα λέτε για τους συγκεκριμένους ανθρώπους