Δυο εκλογικά τμήματα στη περιοχή της Φαρκαδόνας για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Την Κυριακή ανοίγουν οι κάλπες σε εννιά σημεία του νομού για την ανάδειξη του πρώτου προέδρου του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς

Αντίστροφα άρχισε να μετρά ο χρόνος για την διεξαγωγή των εκλογών, ανάδειξης του πρώτου προέδρου του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί και στο νομό Τρικάλων την προσεχή Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ με τους Τρικαλινούς πολίτες, μέλη και φίλους των δυνάμεων που συμπράττουν στο εγχείρημα να προετοιμάζονται να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα αναδεικνύοντας τον πρώτο πρόεδρο του φορέα.

Για την διεξαγωγή των εκλογών, όπως άλλωστε υπογράμμισε η υπεύθυνη των εκλογικών διαδικασιών για το νομό Τρικάλων, κα Λώρεν Κασσοπούλου,  όλα είναι έτοιμα. Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη και σε επίπεδο νομού η εικονική ψηφοφορία προκειμένου να ελεγχτούν και να διευθετηθούν τυχόν προβλήματα που προέκυπταν κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας. Πανέτοιμες εξάλλου είναι οι εφορευτικές επιτροπές, δικηγόροι αλλά και εθελοντές που θα συνδράμουν σε τοπικό επίπεδο για να έρθει εις πέρας με επιτυχία η διαδικασία.

Η κα Κασσοπούλου εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι η διαδικασία θα εξελιχτεί ομαλά χωρίς να προκύψουν προβλήματα μιας και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων είναι άρτιος. Δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο να σπεύσει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα,  υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων ότι οι προοδευτικοί πολίτες αυτής της χώρας μπορούν να γίνουν και πάλι πρωταγωνιστές για ένα καλύτερο μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων μιας και στόχος του εγχειρήματος είναι η Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας.

Οι εκλογές όπως προαναφέρθηκε θα διεξαχθούν στις 12 Νοέμβρη και αν απαιτηθεί β΄ γύρος στις 19 Νοέμβρη θα διενεργηθεί η επαναληπτική εκλογή μεταξύ των δυο πρώτων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει στον α’ γύρω δεν έχει δυνατότητα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί μια Κυριακή αργότερα.

Στον νομό μας οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν για να ψηφίσουν σ’ ένα από τα 9 εκλογικά κέντρα που επιθυμούν με την αστυνομική τους ταυτότητα:

Στα Τρίκαλα στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρικκαίων, στο Βαλτινό στο πρώην Δημαρχείο Καλλιδένδρου, στην Φήκη στο πρώην Δημαρχείο Πιαλείων, στο Ρίζωμα στο πρώην Δημαρχείο Παραληθαίων, στην Καλαμπάκα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στην Μύκανη στην αίθουσα εκδηλώσεων Παπανικολάου, στην Πύλη στο Δημαρχείο Πύλης, στους Ταξιάρχες στην ταβέρνα Βανιώτη, στην Φαρκαδόνα – Οιχαλία στο Πρατήριο Τζιμούλη.