Δυο σχολεία έγιναν ένα προωθώντας τις αξίες του Αθλητισμού

Οι μαθητές του γυμνασίου της Οιχαλίας αντάμωσαν με εκείνους του γυμνασίου Μεγαλοχωρίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Με σύνθημα «Ας κινηθούμε» , φέτος αποφασίσαμε να κινηθούμε όχι μόνο υλοποιώντας αθλητικές δραστηριότητες αλλά και δρώντας συνεργατικά με  τη σχολική μονάδα του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου. Η πρωτοβουλία ήταν του Δ/ντή του Γυμν. Μεγαλοχωρίου και τη πρόσκλησή του δέχτηκε με χαρά τόσο ο σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Οιχαλίας , όσο και οι μαθητές. Έτσι στο χώρο του Γυμν. Μεγαλοχωρίου με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής υλοποιήθηκαν ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, επιτραπέζια Αντισφαίριση, Μπάσκετ , Μπάντμιντον. Στο τέλος ένας μεγάλος κύκλος , σα μια αγκαλιά, αποτελούμενος από μαθητές και των δύο σχολείων καθώς και εκπαιδευτικούς, άνοιξε για παραδοσιακούς χορούς και σκόρπισε ευφορία και ικανοποίηση σε όλους.

Έτσι έκλεισε μία ακόμα ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό με απώτερο σκοπό να προάγει την ομαδικότητα, τη συνεργασία και τον υγιή τρόπο ζωής σε συνδυασμό με τη ψυχαγωγία και την άσκηση.