Δυο βραβεία απέσπασαν Δήμος Φαρκαδόνας και ΔΕΥΑΦ

Συγκεκριμένα ο Δήμος έλαβε το Ασημένιο (Silver) Βραβείο για το «Φωτισμό LED στους Δημόσιους Υπαίθριους Χώρους και στις Εκπαιδευτικές Υποδομές» και η ΔΕΥΑΦ Χάλκινο (Bronze) Βραβείο για τον  «Τηλεέλεγχο – Τηλεχειρισμό Δικτύων Ύδρευσης»

 Δυο βραβεία κατάφερε και απέσπασε ο Δήμος Φαρκαδόνας και η ΔΕΥΑΦ στο πλαίσιο του διαγωνισμού Best City Awards 2018. Δυο βραβεία που ήρθαν μέσα από συστηματική προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, ΔΕΥΑΦ, Δήμου και εργαζομένων.

Συγκεκριμένα ο Δήμος έλαβε το Ασημένιο (Silver) Βραβείο για το «Φωτισμό LED στους Δημόσιους Υπαίθριους Χώρους και στις Εκπαιδευτικές Υποδομές» και η ΔΕΥΑΦ Χάλκινο (Bronze) Βραβείο για τον  «Τηλεέλεγχο – Τηλεχειρισμό Δικτύων Ύδρευσης».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και συμμετείχαν 80 περίπου πόλεις από όλη την Ελλάδα.

Επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές καθιστώντας τις συμμετέχοντες πόλεις παραδείγματα, ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους.

Στην τελετή απονομής των βραβείων το Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α. εκπροσώπησαν ο δήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Αθανάσιος Μεριβάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ) κ. Ιωάννης Αναγνώστου.

Τα δύο αυτά βραβεία έρχονται να προστεθούν στο Ασημένιο που ήδη κέρδισε ο Δήμος στην περσινή διοργάνωση για την Ευφυή Στάση.

Αποτελούν ιδιαίτερη τιμητική διάκριση, και γεμίζουν ηθική ικανοποίηση στην προσπάθειά να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά την πορεία προς ένα σύγχρονο και ποιοτικό Δήμο.

Αποτελούν επίσης σημαντική επιβράβευση και για όσους (αιρετούς και υπαλλήλους) συνέβαλαν στο σχεδιασμό και υλοποίηση των projects που αφορούν, όπως τα στελέχη των υπηρεσιών Τεχνικής – Προγραμματισμού (Δήμου – ΔΕΥΑ).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ