Έμπρακτη αγάπη για την γενέτειρα έδειξε ο Βασίλης Μορέλλας

Προσέφερε για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης και την Εκκλησία σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό

Τις ευχαριστίες τους στο συγχωριανό τους κ. Βασίλη Μορέλλα, για την προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, απευθύνουν τα μέλη της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.

Ο κ. Μορέλλας προσφάτως  έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο παραχωρώντας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης  και στην τοπική εκκλησία υλικό τελευταίας τεχνολογίας, και συγκεκριμένα μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες των δύο φορέων. Με την πράξη του ακολούθησε το παράδειγμα των αδερφών Καλούσιου, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι προσέφεραν μηχάνημα προβολών τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να χρησιμοποιείται από το Σύλλογο, την εκκλησία και το νηπιαγωγείο του χωριού.

Ο κ. Μορέλλας με την προσφορά του έρχεται να συνεχίσει την τεχνολογική αναβάθμιση και να προσφέρει δυο σύγχρονες μονάδες υπολογιστών μαζί με τα περιφερειακά που τις συνοδεύουν. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον συγχωριανό του για την κίνησή του να σκεφτεί τον τόπο του και το συλλογικό καλό αυτού του τόπου. Υπόσχεση και δέσμευση όλων είναι η προστασία, η συντήρηση των μηχανημάτων και η χρήση τους για κοινωφελείς σκοπούς.

Το ευχαριστήριο του πολιτιστικού συλλόγου Κρήνης:

«Ευχαριστήριο

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κρήνης, αποδεχόμενος την ευγενική χορηγία του συντοπίτη μας Βασιλείου Μορέλλα, τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μορέλλας δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο του παραχωρεί τόσο στο σύλλογο όσο και στην εκκλησία του χωριού υλικό τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας το παράδειγμα των αδερφών Καλούσιου, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι προσέφεραν μηχάνημα προβολών τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να χρησιμοποιείται απο το σύλλογο, την εκκλησία και το νηπιαγωγείο του χωριού.

Ο Βασίλης έρχεται να συνεχίσει την τεχνολογική αναβάθμιση και να προσφέρει δυο σύγχρονες μονάδες υπολογιστών μαζί με τα περιφερειακά που τις συνοδεύουν.

 Ο σύλλογος ευχαριστεί τον συγχωριανό μας για την κίνησή του να σκεφτεί τον τόπο του και το συλλογικό καλό αυτού του τόπου.

 Υπόσχεση και δέσμευση όλων είναι η προστασία, η συντήρηση των μηχανημάτων και η χρήση τους για κοινωφελείς σκοπούς.

Για τον πολιτιστικό σύλλογο, η γραμματέας Πριτσιούλη Μαρία»