Έμπρακτο υπήρξε το ενδιαφέρον του αντιδημάρχου καθαριότητας Φαρκαδόνας

Φρόντισε για την καθαριότητα του πρώην δημοτικού σχολείου Κρήνης, ακόμη και με προσωπική εργασία ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου

Δεκτό χωρίς ιδιαίτερη σκέψη έγινε το αίτημα που κατέθεσαν στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας τα μέλη της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης για τον καθαρισμό του αύλιου χώρου, του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού.

Όπως είναι γνωστό ο χώρος του πρώην δημοτικού σχολείου Κρήνης έχει παραχωρηθεί στο Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, φιλοξενώντας τις δράσεις και τα γραφεία του.

Μετά τις εργασίες που πραγματοποίησαν οι γυναίκες, μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ζήτησαν την συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Μακρυνιώτη. Ο αντιδήμαρχος μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε στο αίτημα, ενώ πραγματοποίησε και ο ίδιος εργασίες, μη διστάζοντας να λάβει αλυσοπρίονα και πριόνια, κλαδεύοντας τα δέντρα που βρισκόταν εντός του πρoαυλίου φροντίζοντας για την αισθητική αναβάθμιση.

Σύσσωμη η διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου χαιρετίζουν αυτή την προσπάθεια, αναγνωρίζουν την έμπρακτη προσφορά του και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια και συνεργασία στο μέλλον.

Φωτό αρχείου