Έδωσαν ρέστα Θανάσης Μητσάτσικας και Ράνια Χελιδώνη

Καταχειροκροτήθηκαν οι Θανάσης Μητσάτσικας και Ράνια Χελιδώνη στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Ο Βλύζας»

Αποθεώθηκαν για πολλοστή φορά και σε μια ακόμη τοπική εκδήλωση δυο από τα πλέον γνωστά πρόσωπα για την περιοχή της Φαρκαδόνας. Αποθεώθηκαν και καταχειροκροτήθηκαν οι, Θανάσης Μητσάτσικας και Ράνια Χελιδώνη που συμμετείχαν στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Βλύζας».

Η ορχήστρα του Θανάση Μητσάτσικα, του ταλαντούχου Θεσσαλού μουσικού φρόντισε να προσφέρει ένα λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα, ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία το κοινό προσφέροντας μοναδικές δόσεις κεφιού.

Φυσικά τη δική της ερμηνευτική πινελιά έδωσε η μοναδική και ξακουστή για στην περιοχή της Φαρκαδόνας και Θεσσαλικά Ράνια Χελιδώνη. Με την κρυστάλλινη φωνή, τα ερμηνευτικά γυρίσματα, κατάφερε να σηκώσει όλο τον κόσμο στην πίστα και να ξεκινήσει ένα μεγάλο γλέντι.

Ένα μουσικό γλέντι που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και έφερε την σφραγίδα του Θανάση, της Ράνιας και των υπολοίπων παιδιών της ορχήστρας.