Έδωσαν τα χέρια Θανάσης Μεριβάκης και Θέμης Ράπτης

Στο συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Θανάση Μεριβάκη θα μετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τους 2019 ο κ. Θέμης Ράπτης. Ο κ. Ράπτης έλκει τη καταγωγή του από το δημοτικό διαμέρισμα Πηνειάδας και σήμερα το πρωί σε συνάντηση που είχε με το δήμαρχο, ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές με το συνδυασμό του κ. Μεριβάκη.

Ο κ. Ράπτης αποτελεί νέο αίμα στο συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη, μιας και δεν έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν με τα κοινά. Αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο με το συνδυασμό του κ. Μεριβάκη, με σκοπό να συμβάλει κι εκείνος με τη σειρά του στην περεταίρω ανάπτυξη του Δήμου.

Ο κ. Ράπτης, όπως προαναφέρθηκε αποτελεί νέο αίμα στο συνδυασμό και είναι διατεθειμένος να προσφέρει όσο μπορεί για το Δήμο και τους δημότες.


4 Σχόλια

 1. Αρτέμης
  27/11/2018 at 18:08

  Έχει ξανακατέβει στον ίδιο συνδιασμό πρίν χρόνια.Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας… παραπληροφόρηση για ακόμα μια φορά.

 2. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  27/11/2018 at 22:33

  Πολλοί άνθρωποι απερίσκεπτα στις περισσότερες των περιπτώσεων προχωρούν σε διαφόρους είδους σχολιασμούς τους οποίους φυσικά τους αποδεχόμαστε, καθώς δεν είμαστε λάτρεις μονάχα των επαινετικών σχολιασμών αλλά και των κακών, αρκεί φυσικά να έχουν κάποιο νόημα.
  Αγαπητή Άρτεμις στο σχολιασμό σας δεν θα μπορούσαμε να μη δώσουμε απάντηση.
  Θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε, ωστόσο για να αποφευχθούν παρερμηνίες. Αγαπητή Άρτεμις στη μέχρι τώρα πορεία μας συμπεράναμε ότι υπάρχουν τρεις κατηγορίες αναγνωστών, α) αυτοί που διαβάζουν αλλά λόγω διαφόρων εγκεφαλικών προβλημάτων δεν κατανοούν τα όσα διαβάζουν-πραγματικά λυπηρό γεγονός-, β) αυτοί που διαβάζουν και κατανοούν ένα κείμενο, γ) αυτοί που διαβάζουν για να ενημερωθούν αντικειμενικά και έγκυρα κατανοώντας την αξία του κάθε μέσου ενημέρωση. Δυστυχώς λυπούμαστε αλλά εσείς ανήκετε στην πρώτη κατηγορία. Στην κατηγορία που διαβάζετε αλλά δεν κατανοείται, μάλλον για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μιας και δεν έχουμε κλινική εικόνα, καθώς μας είστε άγνωστη-ος, αφού δεν έχετε το θάρρος να μας πείτε το όνομα σας, την ιδιότητας σας, όπως επίσης και τα στοιχεία σας. Δεν στεκόμαστε όμως σε αυτό.
  Στο κείμενο για να σας λύσουμε απορίες αναφέρεται ότι αποτελεί «νέο αίμα» μιας και αποτελεί μέλος της ομάδας και νυν δημοτικός σύμβουλος. Τώρα αν ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος έθεσε υποψηφιότητα το 1998 και δεν εξελέγη, για μας αποτελεί αδιάφορο, όπως φυσικά και για το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος την επόμενη τετραετία, δημοτικός σύμβουλος ή πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.
  Αναφορικά τώρα περί ημιμάθειας και αμάθειας, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας αποδείξαμε αν γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονότα και κακόβουλές ενέργειες. Συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε αδιαφορώντας. Στα λεγόμενα σας περί παραπληροφόρησης καλό θα είναι όταν μιλάτε, να εξηγείτε μέσω επιχειρημάτων, φέρνοντας παραδείγματα.
  Πραγματικά λυπούμεθα. Θα σας προτείναμε αφού δεν σας καλύπτουμε να μην μας παρακολουθείτε. Να σταματήσετε γιατί θεωρούμε προσβολή άτομα σαν κι εσάς, ακόμη και να αναφέρουν το site, για το οποίο μιλούν οι αριθμοί. Γιατί ένα αναξιόπιστο μέσω μαζικής ενημέρωσης δεν μπορεί να έχει σε καθημερινή βάση 5.000 επισκέπτες από την Φαρκαδόνα και το εξωτερικό. Γιατί ένα αναξιόπιστο site δεν θα μπορούσε να δώσει αποκλειστικά θέματα τα οποία παρουσιάστηκαν από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Αθήνας και ευρύτερα.
  Για όλα αυτά για τις μεγάλες επιτυχίες μας που έχουμε να περηφανευόμαστε θα συνεχίζουμε με εγκυρότητα και αμεσότητα να ενημερώνουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύεται. Θα συνεχίζουμε για τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες που περιμένουν από εμάς να ενημερωθούν για την τρέχουσα τοπική επικαιρότητα.
  Το οφείλουμε σε αυτούς και αντλούμε δύναμη από αυτούς.

  • Αρτέμης
   28/11/2018 at 01:35

   Αναφέρετε ότι δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά.Οταν κάποιος λέμε ότι ασχολείται με τα κοινα,αυτό σημαίνει είτε α)ήταν υποψήφιος αλλά δεν εξελέγη είτε β)εξελέγη πρόεδρος ή οτιδήποτε άλλο.Επειδη ο συγκεκριμένος κύριος ανήκει σ’ αυτή τη κατηγορια,την α), όπως ανήκω και εγώ όπως προαναφερατε,καλο θα ήταν να μην προσπαθείτε να «βγείτε και από πάνω» καθώς υπάρχουν πολλά σχόλια στον εξω κόσμο περί παραπληροφόρησης.
   Υ.Γ.:Ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι.Ετσι και εσεις με την κατηγοριοποίηση μου στην α κατηγοριοποιηθηκατε αυτομάτως και εσείς σε αυτήν,διότι διαβάσατε Αρτέμης και με αποκαλεσατε Άρτεμις.