Ευχαριστίες της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. για την εκδήλωση στο Μάρκο Καρδίτσας

Τις ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν ώστε να στεφτεί με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Μάρκου του Δήμου Παλαμά, εκφράζει η Ελληνική Εταιρία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.).

Το ενδιαφέρον του κόσμου εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση και τα θερμά λόγια ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση στην προσπάθεια της Εταιρίας με τους διάφορους φορείς για την Ενημέρωση των πολιτών.

Τους ανθρώπους αυτούς η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα τους ευχαριστεί θερμά και δεσμεύεται για περεταίρω μελλοντική συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η εταιρία στον κ. Νέστορα Αντωνίου, Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

Στον κ. Ούπα Βασίλειο, χειρουργό μέλος του διοικητικού συμβούλου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, που υπό την αιγίδα του διεξήχθη η τόσο επιτυχημένη εκδήλωση.

Την κα. Ζωή Στρατίκη για την αμέριστη βοήθεια της.

Στους γιατρούς, Κοτρώτσιο Θ. Αναστάσιο, ειδικό ρευματολόγο και επιστημονικό συνεργάτη ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, που μίλησε για την ρευματοειδή αρθρίτιδα και την τρίτη ηλικία.

Τον κ. Μάρκο Σγαντζο, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Π.Γ.Ν. Λάρισας Αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρικής, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που μίλησε για την Αποκατάσταση στην Ρευματοειδή Αρθρίτιδα.

Τέλος στον πρόεδρο της κοινότητας Μάρκου που παραχώρησε την αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της κοινότητας κ. Ηλία Τσαουση.

Τέλος ευχαριστούν ιδιαίτερα τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους.

Υποσχέθηκαν μαζί θα συνεχίσουν την προσπάθεια με διαφορές εκδηλώσεις ενημέρωσης.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *