Το στερνό αντίο του «Αμφίονα» στον καθηγητή Αριστοτέλη Κούτσικο

Η απώλεια του χοράρχη Αριστοτέλη Κούτσικου αποτελεί πληγή για τα μέλη της Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων».

Χθες τα μέλη του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων», συνόδευσαν τον καθηγητή Αριστοτέλη Κούτσικο στην τελευταία του κατοικία, όπου αναπαύεται εν ειρήνη.
Η απώλεια του χοράρχη προκάλεσε μεγάλη θλίψη στα μέλη της χορωδίας που διεύθυνε για πολλά χρόνια.

Μια χορωδία που καταξιώθηκε με τα μέλη της να λαμβάνουν γνώσεις και εφόδια που πρόσφερε σε αυτά ο δάσκαλος.
Ο Δάσκαλος για τη διοίκηση του Συλλόγου, όπως και για το σύνολο των μελών δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το πρόσωπό του, η φυσιογνωμία του, η πραότητα, η καλοσύνη και η ευγένεια δεν θα σβήσουν ποτέ. Θα συνοδεύουν τα μέλη της χορωδίας σε κάθε εμφάνιση, σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε πρωτοβουλία και δραστηριότητα. Θα είναι εκεί και θα επιβλέπει από ψηλά, στην ανάπαυλά του, από τους ύμνους που θα ερμηνεύει στους Αγγέλους.
Στο δάσκαλο η διοίκηση του Συλλόγου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.
Το Δ/Σ του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη που  προσήλθαν για να αποχαιρετήσουν το δάσκαλο στο μεγάλο ταξίδι προς την αιωνιότητα.


1 σχόλιο

 1. Ειρήνη και Βασίλης Γεωργόπουλος
  04/01/2018 at 22:10

  Για τον κ. Αριστοτέλη Κούτσικο

  Καλό ταξίδι σ’ένα αξιολάτρευτο, αξιότιμο, ευγενή Άνθρωπο, σ’ένα υπέροχο Χοράρχη, σ’ένα αγαπημένο Φίλο…

  ΚΥΡΙΕ Τέλη, αγαπητέ και ακριβέ κ. Τέλη σας ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες, γεμάτες μουσική, ποιότητα και ήθος στιγμές που μας χαρίσατε, που μας τιμήσατε με την συνεργασία σας, που μοιραστήκαμε μαζί σας εκείνα τα καφεδάκια με άρωμα φουντούκι και τις ωραίες συζητήσεις, που ήταν σκέτη απόλαυση (με τα καταπληκτικά ελληνικά σας)….Σας αγαπήσαμε, σας αγαπάμε θα σας αγαπάμε και θα σας θυμόμαστε για πάντα. Καλό Παράδεισο.
  Ειρήνη @ Βασίλης Γεωργόπουλος