Ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πετρωτού προς την εκπαιδευτικό κα Σταυρούλα Παθέκα

Ο Σύλλογος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την πρώην προϊσταμένη του σχολείου για την άψογη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το ζήλο της και τη μεγάλη της αγάπη που επέδειξε για ένα καλύτερο σχολείο

Τις ευχαριστίες του στην πρώην προϊσταμένη του δημοτικού σχολείου Πετρωτού για όλα προσέφερε στο διδακτήριο τα τελευταία χρόνια εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Όπως είναι γνωστό η κα Σταυρούλα Παθέκα, πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα διευθύντριας σε σχολείο του όμορου διαμερίσματος Οιχαλίας, για διάστημα τριών χρόνων.
Από την πλευρά του ο Σύλλογος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τη δασκάλα για την άψογη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το ζήλο της και τη μεγάλη της αγάπη που επέδειξε για ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά του χωριού. «Από τους γονείς και τα παιδιά σου ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρία Σταυρούλα! Ευχόμαστε σε όλους, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.», αναφέρεται στο ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου.