Ευχές του Χρήστου Μιχαλάκη στην Εθνική Ελλάδας για το Χρυσό Μετάλλιο στο C-ECMC

Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος λόγω ότι στην Εθνική Ομάδα συμμετέχει με σημαντική παρουσία, ο συμπολίτης μας και φίλος Παναγιώτης Φιλλίπου ο οποίος αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης Γ.Ε. Τρικάλων

Τα θερμά συγχαρητήρια στην Εθνικής Ελλάδας που συμμετείχε στο μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος C-ECMC (Γ’ Κατηγορία) και κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο απευθύνει ο αντιπεριφρειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος λόγω ότι στην Εθνική Ομάδα συμμετέχει με σημαντική παρουσία, ο συμπολίτης μας και φίλος Παναγιώτης Φιλλίπου ο οποίος αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης Γ.Ε. Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης συγκεκριμένα αναφέρει «Η κορυφαία διάκριση και επιτυχία των αθλητών αποτελεί πανάξιο καρπό του συνδυασμού των επίπονων προσωπικών προσπαθειών και του υψηλού ήθους της ομάδας. Προσωπικά νιώθω ιδιαιτέρως περήφανος λόγω ότι στην Εθνική Ομάδα συμμετέχει με σημαντική παρουσία, ο συμπολίτης μας και φίλος Παναγιώτης Φιλλίπου ο οποίος αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης Γ.Ε. Τρικάλων με την οποία βρισκόμαστε μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγορστό σε άψογη συνεργασία, στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια. Οι προσωπικές θυσίες των αθλητών σε μεγάλες διοργανώσεις αποτελούν τεράστια ελπίδα και περηφάνια για το μέλλον της Ελλάδας μας.».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *