Ευχές του Θανάση Λιούτα στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

«Οι κόποι σας ευοδώθηκαν.  Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, με σκοπό την επιστημονική σας κατάρτιση, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με οδηγούς το όραμα και την ελπίδα, κόντρα στο ζοφερό παρόν, για ένα καλύτερο αύριο.», αναφέρει μεταξύ των άλλων στο μήνυμα του

 Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Αθανάσιος Λιούτας. Συγχαίρει την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδαγωγική της αρτιότητα, ενθαρρύνοντας παράλληλα  κι εκείνους που δεν τα κατάφεραν να συνεχίζουν την προσπάθεια παραμένοντας αισιόδοξοι.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Θανάση Λιούτα έχει ως εξής:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων.  Οι κόποι σας ευοδώθηκαν.  Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, με σκοπό την επιστημονική σας κατάρτιση, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με οδηγούς το όραμα και την ελπίδα, κόντρα στο ζοφερό παρόν, για ένα καλύτερο αύριο.

Θέλω επίσης να συγχαρώ  τις οικογένειες των υποψηφίων, που υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί των παιδιών, τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Συγχαίρω και την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδαγωγική της αρτιότητα.

Θέλω τέλος, να ενθαρρύνω τους υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, να μην απογοητεύονται αλλά να παραμείνουν αισιόδοξοι. Το μέλλον σας δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, με συνεχείς προκλήσεις και η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από αδιάκοπες προσπάθειες.

Καλή πορεία σε όλες και σε όλους.».