Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Απροειδοποίητα βρέθηκε σήμερα  στη νοσηλευτική μονάδα ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Δ. Δημητριάδης, ενώ μετέπειτα ακολούθησαν ανάλογες επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Μουζακίου

Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε Κέντρα Υγείας του νομού Τρικάλων και της Καρδίτσας, μεταξύ των οποίων και σε εκείνο της Φαρκαδόνας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας κ. Δημήτρης Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης που είναι υπεύθυνος σε θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ανέλαβε καθήκοντα υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας μετά την παραίτηση του Μιχάλη Βενιζέλου, διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης.

Κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας θέλησε να καταγράψει τον τρόπο λειτουργίας της νοσηλευτικής μονάδας καθώς επίσης και τις ανάγκες που παρουσιάζονται εν ώρα πλήρους λειτουργίας.

Στο περιθώριο της επίσκεψη συναντήθηκε με εργαζομένους και επισκέπτες – ασθενείς του Κέντρου Υγείας, όπου είχε πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις αυξημένες ανάγκες.

Λίγο αργότερα ο κ. Δημητριάδης πραγματοποίησε ανάλογες επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας της Καλαμπάκας και Μουζακίου.