Εφτά νέα μετάλλια για το ΣΟΑΤ

Θριάμβευσαν οι αθλητές στο Παγκόσμιο μίτινγκ Ταεκβοντο Αθηνών GREECE G1 OPEN 2017

Σημαντικές χαρακτηρίζονται οι επιτυχίες που κατακτήθηκαν από αθλητές του ΣΟΑΤ στο Παγκόσμιο μίτινγκ Ταεκβοντο Αθηνών GREECE G1 OPEN 2017. Αθλητές αγωνίστηκαν και κατέκτησαν 7 μετάλλια, προσφέροντας χαρά και ικανοποίηση στους προπονητές και στο σύνολο των αθλητών του Σωματείου.

Αυτό το σπουδαίο τουρνουά κατηγορίας G1, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo Europe (WTE) και η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) και συμμετείχαν 900 αθλητές από 36 χώρες , όπως, Τουρκία, Ιταλία, Φινλανδία, Λιβύη, Αυστραλία, Αυστρία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Βραζιλία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Τυνησία, Κύπρος, Κροατία, Γαλλία, Βουλγαρία, Ιράκ, Σλοβακία, Ρωσία, Ιαπωνία, Παλαιστίνη, Κατάρ, Σενεγάλη, ΗΠΑ, Λίβανος και φυσικά, Ελλάδα.

Σε αυτό το πολύ δύσκολο Διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα με 900 συμμετοχές από 36 χώρες, οι αθλητές του ΣΟΑΤ ενθουσίασαν και έκαναν περήφανα όλα Τρίκαλα.

Πριν λίγα χρόνια ένα και μόνο τέτοιας εμβέλειας μετάλλιο θα ήταν τεράστια επιτυχία. Σήμερα φτάσαμε να αριθμούμε ακόμη και 7!!!.Σήμερα αθλητές του ΣΟΑΤ

στελεχώνουν όλες τις Εθνικές Ομάδες και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό.

Αναλυτικά Χρυσά Μετάλλια κατέκτησαν οι Κωνσταντίνα Τέλη, Εύα Παϊταρίδου, Γιώργος Γεροβάιος.

Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε η Ευαγγελία Τότσιου και Χάλκινα Γιώργος Βαργιάμης, Δημήτρης Λόης και Μαρία Τζέλη.

Στην 5η θέση βρέθηκαν με εξαιρετικές εμφανίσεις οι Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος και Βασίλης Λόης.

Επίσης αγωνίστηκαν χωρίς διάκριση οι Φένια Τζελη, Μιχάλης Σικοβελας.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσαν οι επιτυχίες στο υπεύθυνο και προπονητή του ΣΟΑΤ κ. Νίκο Παϊταρίδη.

«Για να είμαι ειλικρινής τα αποτελέσματα αυτά ξεπέρασαν ακόμη και τις δικές μου προσδοκίες. Πλέον η δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια αποδίδει άριστα, οι αθλητές μας αγωνίζονται με αίσθηση υπεροχής λόγω των πολλών και ποιοτικών εμπειριών που τους πρόσφερε ο ΣΟΑΤ. Ο σχεδιασμός πέτυχε στο απόλυτο, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που μόχθησαν σκληρά για αυτό και θέτουμε πλέον υψηλότερους στόχους που δεν μας τρομάζουν», δήλωσε ο κ. Παϊταρίδης.

Το ΔΣ και ο προπονητές συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τέτοια ποιότητα και σθένος προκαλώντας υπερηφάνεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται και στους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους, βοήθεια, συνεργασία και προπαντός εμπιστοσύνη τους. .