Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την Φαρκαδόνια τραπεζική υπάλληλο Έλλη Λόη

Μετά από μια πολύχρονη πορεία  στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Φαρκαδόνα, συνταξιοδοτήθηκε

Αναμφίβολα η επαγγελματική ενασχόληση ενός ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή του. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής του καθενός συνδέεται με την εργασία και το εργασιακό περιβάλλον, με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, με επιτυχίες, γιατί όχι κάποιες φορές και αποτυχίες που μας πεισμώνουν για να γινόμαστε καλύτεροι και να μην υποπέσουμε σε λάθη του παρελθόντος.

Κάποια στιγμή για όλα τα πράγματα υπάρχει ένας τέλος. Όπως και για την εργασία μας, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος. Έτσι και για την τραπεζική υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας κα Έλλη Λόη, έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εργασιακής πορείας, μιας και η περασμένη εβδομάδα για την ίδια υπήρξε η τελευταία στο τραπεζικό υποκατάστημα της Φαρκαδόνας, καθώς συνταξιοδοτήθηκε. Αν και γνώριζε ότι θα συνταξιοδοτηθεί προσπάθησε να παραμείνει το κατάστημα ανοιχτό για το κοινό καλό και όχι για προσωπικό συμφέρον όπως πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν.

Μετά από μια πολύχρονη πορεία  η κα Λόη, η πάντα ευγενική και εξυπηρετική γυναίκα, η παρηγοριά για τους αναλφάβητους και ανήμπορους ηλικιωμένους, ολοκλήρωσε τον εργασιακό κύκλο, και φεύγει γεμάτη εμπειρίες, κρατώντας τόσο τις καλές, όσο και τις άσχημες στιγμές, που την ακολούθησαν στην πορεία της. Στιγμές και γεγονότα που έζησε στον επαγγελματικό βίο, που την έκαναν πιο δυνατή, αποτελώντας σύμφωνα με την ίδια ένα μεγάλο σχολείο στη ζωή της αφού πολλές φορές ο κόσμος πολλές φορές της έλεγε τον πόνο του, της εκμυστηρευόταν προσωπικές ιστορίες και φυσικά αυτή πάντα εκεί με το χαμόγελο «κλειστός τάφος» στα προσωπικά δεδομένα του καθενός.

Η ίδια μέσα από την εργασία της αισθάνθηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη, μιας και τη βοήθησε να ζήσει με αξιοπρέπεια τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της. Νιώθει ευγνώμων που εργάστηκε κοντά στο σπίτι της, από την αρχή έως το τέλος του υποκαταστήματος, για 21 ολόκληρα χρόνια γνωρίζοντας αξιόλογους συναδέλφους, πελάτες, γενικά ανθρώπους γεμάτους καλοσύνη.

Η π.. Διευθύντρια της Εθνικής τράπεζας Φαρκαδόνας κ. Έλλη Λόη ανάμεσα σε συναδέλφους της την ημέρα της αποχώρησης

Όπως δηλώνει η κα Λόη φεύγει υπερήφανη και με την αίσθηση ότι προσέφερε στην εργασία της το καλύτερο των δυνατοτήτων της. Ευχαριστεί όλους αυτούς που συνεργάστηκε και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Πλέον η κα Λόη ετοιμάζεται να ξεκουραστεί και να χαρεί τη σύνταξή της, όπως άλλωστε ο κάθε συνταξιούχους. Δεν πρόκειται να ξεχάσει τα όσα έζησε στην τράπεζα, την καλοσύνη, την ευγένεια και το ήθος των ανθρώπων. Όλα αυτά θα τη συνοδεύουν και θα αποτελούν μια ανάμνηση ζωής.

Το άρθρο αυτό αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής στην πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά της κας Έλλης Λόη στην τοπική μας κοινωνία. Της ευχόμαστε να χαρεί με υγεία και ευτυχία τα χρόνια της συνταξιοδότησής της.