Έφυγε από τη ζωή η 90χρονη Οιχαλιώτισσα Ευθυμία Καψάλη

Κηδεύεται αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας

Πλήρης ημερών, ζώντας πολλές χαρές, αλλά δυστυχώς και πόνους, που η καρδιά της μάνας ραγίζει στην απώλεια του παιδιού, έφυγε από τη ζωή η Οιχαλιώτισσα Ευθυμία Καψάλη.

Στα 90 χρόνια ευτύχισε να κάνει μια δεμένη οικογένεια, να μεγαλώσει παιδιά και εγγόνια να χαρεί και να καμαρώσει ότι με τη βοήθεια του Θεού δημιούργησε. Δυστυχώς η μοίρα στα γεράματά της, ήταν σκληρή μαζί της, την πίκρανε απεριόριστα, καθώς δεν την άφησε να χαρεί στα τελευταία της χρόνια το γιο της.

Η μοίρα την χαρόκαψε, παίρνοντας ξαφνικά από τη ζωή πρόωρα τον γιο της, Χρήστο Καψάλη, γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του «Ηρώδειου».

Η ξαφνική απώλεια του Χρήστου, σκόρπισε βαθύ πόνο, θλίψη, καθώς μόνο η μάνα γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει να χάνει το παιδί της,  που μεγάλωσε και το έβλεπε  να καταξιώνεται κοινωνικά και επαγγελματικά.

Παρά τους πόνους και τη θλίψη η ίδια στάθηκε δυνατή για την οικογένεια του Χρήστου και τους υπολοίπους, δίνοντας κουράγιο από το χαμένο κουράγιο της. Πραγματική ηρωίδα.

Η 90χρονη κηδεύεται το πρωί της Τετάρτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Συγγενείς και συγχωριανοί στις 11 το πρωί θα της πουν το τελευταίο αντίο. Για εκείνη αύριο το πρωί θα είναι μέρα γιορτής και χαράς, μιας και θα ξανασμίξει στα ουράνια με τον αγαπημένο της Χρήστο. Εκεί στο μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας θα είναι πάλι μαζί… Μάνα και Γιος.