Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Ευάγγελος Ζαχαράκης

Κατά την επιτυχημένη ιατρική πορεία ο Γιατρός έφερε στο κόσμο πολλά παιδιά μεταξύ αυτών και αρκετών από το δήμο Φαρκαδόνας

Επί σειρά ετών προσέφερε τις ιατρικές του Υπηρεσίες σε πολλές γυναίκες των χωριών της Φαρκαδόνας.

Στην επιτυχημένη πορεία του στην Ιατρική και στην ειδικότητα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας έφερε στο κόσμο με τα χέρια του πολλά παιδιά μεταξύ των οποίων και της περιοχής μας, μιας και οι μητέρες μας τον εμπιστεύτηκαν στο 9μηνο της εγκυμοσύνης και στη συνέχεια της γέννας τους.

Σήμερα η είδηση του θανάτου του 89χρονου γιατρού Ευάγγελου Ζαχαράκη, σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και στην περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας.

Πλήρης ημερών, Τρικαλινός γιατρός, ευτύχησε να δει παιδιά και εγγόνια.

Ευτύχησε να κρατήσει πρώτος στα χέρια του πολλά παιδιά, να ακούσει το πρώτο κλάμα της ζωής, προσφέροντας χαρά σε πλήθος ζευγαριών και οικείων τους.

Ο γιατρός κηδεύεται αύριο Κυριακή στις 10:30 το πρωί από το Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Αφήνει πίσω την σύζυγό του Ελένη και τα παιδιά τα παιδιά του Βασιλική και Γεώργιος, τον γαμπρό του Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλη Λάππα, την νύφη του Ελευθερία, τα εγγόνια του Γιάννη, Ελένη, Αγγελική, Άγγελο και Ραφαήλ, αδέλφια και ανίψια.
Οι οικείοι του, ζητούν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή Ιδρύματα.

Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στους οικείους του Ιατρού που μας  έφερε στον κόσμο.