Έγινε νονός ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης

Βάπτισε την κόρη του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία, Γρηγόρη Δερπανόπουλου και της ψυχολόγου- νοσηλεύτριας Γεωργίας Γκοβίνα και εγγονή του πρώην εφημέριου της Κρήνης π. Σπυρίδων Γκοβίνα

Έγινε νονός ο Χρήστος Μιχαλάκης και κράτησε στα χέρια του δίνοντας το όνομα Αγγελική στην κόρη, του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία, Γρηγόρη Δερπανόπουλου και της ψυχολόγου- νοσηλεύτριας Γεωργίας Γκοβίνα. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο παππούς της νεοφώτιστης, πρώην εφημέριος της Κρήνης πάτερ Σπυρίδων Γκοβίνας που βάπτισε την πρωτότοκη εγγονή του. Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων του Γλίνους παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας.

Με την συγκίνηση και τα χαμόγελα για τους γονείς να περισσεύουν, η νεοφώτιστη Αγγελική παρακολουθούσε γελαστή και γεμάτη απορία την κάθε κίνηση, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα και άρχισε να… κλαίει..

Το παραμυθένιο σκηνικό της βάπτισης, συμπλήρωσαν τα ρομαντικά βαπτιστικά, αλλά και οι μπομπονιέρες – ρεπλίκα κεντήματος των παιδικών μας χρόνων, με χειροποίητες ροζ νεράιδες.

Ευτυχισμένη και καλότυχη η νεοφώτιστη.