Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος το 2019 ο Θανάσης Μεριβάκης

Αν και απέχουμε αρκετά από τις δημοτικές εκλογές, αν και το 2019 που θα διεξαχθούν αυτές σαφώς και δεν θα πραγματοποιηθούν, όπως εκείνες του 2014, μιας και θα υπάρξουν, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, ξεχωριστά και ενιαία ψηφοδέλτια για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψηφίους δημάρχους, η κουβέντα γύρω από τις υποψηφιότητες στο Δήμο Φαρκαδόνας ξεκίνησε ήδη.
Δυο και πλέον χρόνια πριν την διεξαγωγή των εκλογών η εκλογική κουβέντα άνοιξε στο Δήμο Φαρκαδόνας. Σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, διεκδικώντας το Δήμο Φαρκαδόνας. Λογικό θα έλεγε κανείς μιας και είναι ήδη εκλεγμένος δήμαρχος και δεν απαιτείται να λάβει το χρίσμα ή να αποφασίσει να κατέλθει ανεξάρτητα.
Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι να δούμε πολύ σύντομα μάλιστα πως θα κινηθούν άλλοι άνθρωποι, είτε εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί (κεντρικής και… τοπικής σκηνής) ή μή, που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το Δήμο. Το ενδιαφέρον στοιχείο ίσως είναι εκεί, καθώς οι μνηστήρες μέχρι στιγμής που επεξεργάζονται την ιδέα της καθόδου στις εκλογές είναι πολλοί.
Ο δήμαρχος πάντως δεν πτοείται. Συνεχίζει, αν και στις αρχές της θητείας του υποστήριζε ότι η δημοτική περίοδος 2014-2019 θα είναι η τελευταία εκείνων καθώς θα δώσει τη σκυτάλη στους νέους. Κι αν θα την έδινε σαφώς σε ποιον;


8 Σχόλια

 1. Ο Νεοχωρίτης
  13/02/2017 at 21:57

  Ο Νεοχωρίτης:
  Όταν θα βγάλουν οι μύγες κέρατα τότε θα ξαναβγείς δήμαρχος κ. Μεριβάκη.
  Την προηγούμενη φορά σου έκατσε διότι οι συνθήκες ήταν περίεργες και συνηγορούσαν όλα υπέρ σου. Ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος δεν θα σ ακολουθήσει αν κανεις πράξη αυτό που διαβάζω.
  Με εκτίμηση, ο Νεοχωρίτης!

 2. Ζαρκινός
  13/02/2017 at 22:27

  Όπως τα λέει ο συντοπίτης δεν θα εχεις καμια τύχη φιλε Θανάση

 3. Grizanoxotitis
  13/02/2017 at 23:37

  το γαρ πολυ της θλιψης γεννα παραφροσυνη Δήμαρχε…

 4. πελλιναίος
  13/02/2017 at 23:41

  Η κοροιδία πρέπει να λάβει τέλος και ο νέος δήμαρχος να είναι γεννημα θρεμμα του δήμου μας,να εργάζεται εδώ και να μένει μόνιμα εδώ.Αθηναίους καιροσκόπους και τυχοδιώκτες δεν θα ξαναδεχτούμε!!!
  Αρκετά με την ειρωνεία και την εριστικότητα του κατα τυχη σημερινού δημάρχου…ο τροχός έχει γυρίσει ήδη.
  Ετόιμασε βαλίτσες Θανάση…η Αθήνα σε περιμένει,και μην αφήσεις ούτε φωτογραφία σου εδώ,θέλουμε να σε σβήσουμε οριστικά….Δήμαρχε της κονόμας.

 5. χα χα χα! νασαι καλα δημαρχε μας εκανες και γελάσαμε με το αστείο σου!!! Η μηπως δεν ηταν αστείο; Δεν ειναι πρωταπριλια σημερα; Ας σοβαρευτούμε ομως.. Για σενα δημαρχε ταιριαζει το αρχαιιοπρεπεσ: ¨Κρειττον του λαλείν το σιγαν¨

 6. Δεν θαναι καθε μερα πασχαλια δημαρχε. μια φορα πιάνει κανεις το τζοκερ…και εσυ το επιασες. ωρα για τον επομενο παιχτη

 7. Προσέξτε όλοι εσείς που σχολιάζεται ανώνυμα να μην αυτοπροσδεθειτε στο άρ
  μα
  του Θ. Μεριβακη ΛΟΥΗΣ γριζανο
  Υ.Γ δεν βρίζω απλά σχολιάζω επώνυμα..

 8. bayotikus kathigitius
  14/02/2017 at 00:39

  Διαβάζοντας όσα εγραψες Δημαρχε δεν μπορω παρά να γελάσω. Μου θυμίζουν δε τις παροιμιες που ταιριαζουν στην περίσταση και στις αφιερωνω εξαιρετικα

  Ο Μανόλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια
  Κάλιο λόγια στο χωράφι, παρά μάγκανα στ” αλώνι
  Αρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες
  Και να θυμασαι. Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.