Εκδρομή στην Βόρεια Ήπειρο διοργανώνει η Ενορία του Κλοκοτού

Η εκδρομή διοργανώνεται από την Ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού και περιλαμβάνει επίσκεψη στους Αγίους Σαράντα

Στην Βόρεια Ήπειρο θα αποδράσουν οι κάτοικοι του Κλοκοτού και ευρύτερα της Φαρκαδόνας που θα συμμετέχουν στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει στις 4 Σεπτεμβρίου η Ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από τον Κλοκοτό.  Στάση έξω από τα Γιάννενα για καφέ και για ξεκούραση. Το ταξίδι συνεχίζεται για την Ηγουμενίτσα και το τελωνείο Μαυροματίου.

Θα ακολουθήσουν συνοριακές διατυπώσεις και πέρασμα στην Αλβανία. Το γκρουπ θα κατευθυνθεί για το χωριό Λειβαδιά όπου θα υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά.

Το μεσημέρι θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στους Αγίους Σαράντα που βρίσκονται απέναντι από την Κέρκυρα για να γνωρίσουν την παραλιακή πόλη, να ξεκουραστούν και να δειπνήσουν.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την επιστροφή στην Ελλάδα με στάση στην Ηγουμενίτσα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο εφημέριο του Ναού π. Απόστολο και στο τηλέφωνο  6987505526.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και κατά την κράτηση της θέσης να προσκομίζουν φωτοαντίγραφο της.