Έκκληση για να βρεθεί ο μικρός «Ραμσής»

Φαρκαδόνια έχασε το γατάκι της και προσφέρει αμοιβή σε όποιον το εντοπίσει καθώς δεν έχει συνηθίσει να ζει σε τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες

Έκκληση για να βρεθεί το γατάκι της απευθύνει μια Φαρκαδόνια.

Η ιδιοκτήτης της γάτας που φέρει το όνομα Ραμσής, χάθηκε προ ημερών στη Φαρκαδόνα, χωρίς να δώσει έως και σήμερα σημάδια ζωής. Το μικρό ζωάκι μαύρου χρώμματος με χρυσά μάτια εικάζεται ότι χάθηκε και δεν μπορεί να επιστρέψει εκ νέου στο σπίτι συγγενικών προσώπων της ιδιοκτήτριας, καθώς έμαθε να ζει σε διαμέρισμα και σε στενά όρια. Στην περίπτωση πάντως κλοπής το γατάκι δεν είναι ράτσας, αλλά είναι πολύ όμορφο και περιποιημένο.

Η ιδιοκτήτρια του μικρού ζώου δεν βρίσκεται στην Φαρκαδόνα, καθώς διαμένει στην Αθήνα και βρισκόταν στην περιοχή μας λόγω εορτών. Εκφράζει τους φόβους της για τον αγαπημένο της Ραμσή καθώς επικρατούν άστατες καιρικές συνθήκες και παγετός, γεγονότα στα οποία δεν είναι συνηθισμένος.

Η ίδια απευθύνει έκκληση σε όποιον τον βρει να επικοινωνήσει με το «ΚΡΗΝΗ LIVE» στο τηλ. 6988288331 ενώ σε περίπτωση που εντοπιστεί η ίδια προσφέρει αμοιβή.