Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η Π.Ο.Υ.Ε.Φ.

Άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη μιας οικογένειας συνάδελφου εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε στο «KriniLive» το παιδί της οικογένειας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, χρήζοντας θεραπείας και ιατρικής φροντίδας.

Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση στην οποία ευχόμασταν και ευχόμαστε να μην βρεθούμε ποτέ ξανά… εκεί μας φέρνει η ανάγκη έκκλησης για την άμεση οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του συναδέλφου μας Κολέτσιου Νικολάου, ο οποίος υπηρετεί στην Εξωτερική Φρουρά του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Η μικρή του κόρη (Κωνσταντίνα) που είναι γεννηθείσα του 2006, πάσχει (σύμφωνα με το ιατρικό σημείωμα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου) από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου με μειωμένο προσδόκιμο επιβίωσης.

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί, με το ελάχιστο ποσό που μπορεί να καταβάλλει στον λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank με IBAN: GR38014020002000021016106250 με δικαιούχο τον πατέρα της μικρής, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ανταπεξέλθει στα δυσβάσταχτα έξοδα νοσηλείας και να καταπολεμηθεί το μικρόβιο το οποίο της έχει δημιουργήσει την καρδιακή ανεπάρκεια και να μπορέσει να κάνει μεταμόσχευση.».

H μικρή Κωνσταντίνα Κολέτσιου