Έλαβε τον καθρέφτη αλλά και την κουλούρα… η πρόεδρος της Νομής!

Με άκρως παραδοσιακό τρόπο και τηρώντας τα έθιμα του γάμου, η πρόεδρος της Νομής Εύη Καϊνανά υποδέχτηκε στην οικία της το βράδυ της Πέμπτης Μπρατίμια, Συγγενείς και Φίλους του εκλεκτού της καρδιάς της, Δημήτρη Μπαρλαφέζο

Κάηκε το πελεκούδι το βράδυ της Πέμπτης στο πατρικό της προέδρου της Νομής Εύης Καϊνανά, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά της Δημήτρη Μπαρλαφέζο.

Οι γονείς της, Γιώργος και Αντωνία Καϊνανά, όπως φυσικά και η νύφη, υποδέχτηκαν στην οικία τους, συγγενείς και φίλους που έσπευσαν να ευχηθούν στην οικογένεια. Στην οικία Καϊνανά, βρέθηκε ακτός των άλλων και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, για να απευθύνει κι αυτός με τη σειρά του τις ευχές  στην οικογένεια.

Νωρίς το βράδυ στην οικία της νύφης αφίχθησαν φίλοι και συγγενείς του Γαμπρού, φέρνοντας το καθρέφτη και την κουλούρα στην νύφη ακολουθώντας τα βήματα της παράδοσης. Ακολούθησε γλέντι και χορός με τον κόκορα με το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη.

Δημήτρης και Εύη έχουν πλέον ελάχιστες ώρες να χαρούν την ελευθερία τους, ως εργένηδες.

Το Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα θα τελεστεί το Μυστήριο και θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νομής παρουσία των δικών τους ανθρώπων.

Από το ΚΡΗΝΗ LIVE ευχές στο ζευγάρι για καλά Στέφανα και με καλό να έρθει το μωράκι.