Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη της «Ζωντανής Φάτνης»

Ελάχιστες ώρες απομένουν μέχρι τη στιγμή που θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι που κοσμεί το καμπαναριό του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνας και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της λειτουργίας του 3ου κατά σειρά Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, αυτού της «Ζωντανής Φάτνης».

Τα εγκαίνια της φετινής «Ζωντανής Φάτνης» θα διεξαχθούν στις 6:30 του απογεύματος του Σαββάτου, παρουσία, ως είναι αναμενόμενο, πλήθους κόσμου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές όλα είναι έτοιμα για την φετινή διοργάνωση. Τα συνεργεία του Δήμου έχουν ολοκληρώσει το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την τοποθέτηση της Φάτνης και τη διακόσμηση της κεντρικής πλατείας, στην οποία για ένα 15νθημερο θα αναβιώνει η Θεία Γέννηση. Τις τελευταίες ημέρες οι ηθοποιοί πραγματοποιούν τις πρόβες ενώ η τελική… αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή, μία μόλις ημέρα πριν την επίσημη τελετή.

Οι διοργανωτές και την φετινή χρονιά υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές, κατανυκτικές στιγμές που συνάδουν με το πνεύμα των ημερών. Παράλληλα η συμμετοχή φορέων και συλλόγων από την περιοχή μας, το νομό και όμορα γεωγραφικά διαμερίσματα, θα προσδώσουν μια διαφορετική αξία στην όλη διοργάνωση.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας καλεί τους δημότες, τους ετεροδημότες και τους κατοίκους άλλων  περιοχών να επισκεφτούν την Φαρκαδόνα και να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων και των γιορτών.

Η «Ζωντανή Φάτνη» θα λειτουργεί από το πρωί έως και το βράδυ μέχρι και την Πρωτοχρονιά.