Με Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στη Λάρισα ο δήμαρχος Φαρκαδόνας

Ο κ. Θανάσης Μεριβάκης είχε συνάντηση με την υπουργό στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που υλοποιήθηκε στη Λάρισα παρουσία του πρωθυπουργού

Συναντήσεις επί συναντήσεων και επαφές επί επαφών είχε στη Λάρισα στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διεξήχθη στην πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ο δήμαρχος παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου που διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την κυβέρνηση, δίνοντας το παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Φυσικά ο ίδιος δεν παρέλειψε να έχει κατ’ ιδίαν επαφές με στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης, θέτοντας θέματα που απασχολούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων και αυτού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μεταξύ των συναντήσεων του δημάρχου κι αυτή με την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. Ο δήμαρχος συνδέεται με την υπουργό με μακρά φιλία, από την εποχή που ζούσε στην Αθήνα. Η χαρά του δημάρχου υπήρξε έντονη καθώς από θέματα προσωπικού χαρακτήρα είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με την υπουργό και ζητήματα που άπτονται του Τουρισμού και δράσεων που μπορούν να υλοποιηθούν στην Αθήνα.