Ένα μοναδικό ταξίδι λίγο πριν το γάμο

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Τζίρμπης συνοδευόμενος από πέντε φίλους του επισκέφτηκε το Λας Βέγκας για ένα αξέχαστο Μπάτσελορ Πάρτυ, λίγο πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του

Τις τελευταίες ημέρες της εργένικης ζωής φρόντισε να απολαύσει ο συντοπίτης Βασίλης Τζίρμπης, καταγόμενος από τον Κλοκοτό. Λίγο διάστημα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την εκλεκτή της καρδιάς του , αποφάσισε κι έκανε πράξη το όνειρό του. Πλαισιωμένος με πέντε φίλους του ταξίδεψε ως την «άκρη του κόσμου» και επισκέφτηκαν την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την πόλη της χλιδής και τύχης, το Λας Βέγκας (Las Vegas). Την πολυπληθέστερη πόλη στην πολιτεία της Νεβάδα των Η.Π.Α. απολαμβάνοντας τις ελάχιστες ημέρες της «ελευθερίας», πριν τα ιερά του γάμου.

Οι εντυπώσεις του γαμπρού και των φίλων του απερίγραπτες. Ταξίδι ζωής θα μας πουν, όνειρο πολλών θα λέγαμε εμείς.

Ο Βασίλης Τζίρμπης, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αυστρία με την λειτουργία Ελληνικών εστιατορίων, αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι. Ο γάμος θα τελεστείτο επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, παρουσία των δικών τους ανθρώπων, συγγενών και φίλων τους.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *