Ένα νέο εστιατόριο κόσμημα για την Βιέννη της Αυστρίας με τοπική υπογραφή

Δύο πολλά υποσχόμενοι νέοι δημιούργησαν ένα υπερσύγχρονο χώρο

Πρωτοτυπούν και κερδίζουν τις εντυπώσεις  συνδημότες μας που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης σε χώρες του εξωτερικού. Αναμφίβολα η κουζίνα τους ενθουσιάζει, προκαλώντας τις καλύτερες κριτικές από Έλληνες και ξένους κι αυτό γιατί βασίζεται στην ποιότητα και αγνότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούν, όπως επίσης και στις παραδοσιακές συνταγές.

Δύο νέα παιδιά λοιπόν πρωτοτυπούν. Κι αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από την δουλειά που παρουσιάζουν δυο συντοπίτες μας  ο Στέλιος Χαλός από την Οιχαλία και η Αποστολία Λίτσιου από το Γριζάνο

Δύο πολλά υποσχόμενοι νέοι οι οποίοι εγκαινίασαν πρόσφατα ένα υπερσύγχρονο και ταυτόχρονα παραδοσιακό χώρο, ένα εστιατόριο 400 θέσεων που βρίσκεται στη Βιέννη της Αυστρίας. Ένα χώρο άκρως ιδανικό για καλό φαγητό και άφθονη διασκέδαση σε ελληνικούς και ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Οι δύο νέοι μετά από δυο χρόνια προσπαθειών έρχονται να ταράξουν τα νερά της εστίασης προσφέροντας μοναδικές, τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και πιάτα, που αφήνουν ικανοποίηση στην πολυπληθή πελατεία τους. Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο, με ελληνικές πινελιές, πρωτοτυπούν, αποδεικνύοντας ότι η Ελληνική φιλοσοφία διαφέρει με εκείνες άλλων χωρών.