Ένα όμορφο βιντεάκι με τις δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας για τη χρονιά που μας πέρασε

Ένα πανέμορφο βιντεάκι με εικόνες από τις δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας το 2018 δημιούργησε το δραστήριο μέλος του Συλλόγου, η κα Βέρα Γαλατσίδη.

Το βίντεο ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στο κοινό την ημέρας της εκδήλωσης αλλά δυστυχώς λόγου κάποιου τεχνικού προβλήματος αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Μετά από επιθυμία του κόσμου και σύμφωνη γνώμη της δημιουργού και του Συλλόγου, σας το παρουσιάζουμε σήμερα μέσα από το ΚΡΗΝΗ LIVE.

Ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Τις ευχαριστίες του σ’ όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη χρονιά που αφήσαμε πίσω μας εκφράζει ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας.

Με ένα σύντομο κείμενο ο Σύλλογος Γυναικών εκφράζει τις ευχαριστίες του αναφέροντας μεταξύ των άλλων τα έξης:

«Με μεγάλη χαρά ανταμώσαμε και φέτος κόψαμε την βασιλόπιτα μας και ανταλλάξαμε ευχαριστίες και ευχές για μια πετυχημένη και δημιουργική χρονιά που αφήσαμε πίσω μας μια νέα πολλά υποσχόμενη χρονιά που έχουμε μπροστά μας με τα μέλη, τους συνεργάτες, τα παιδιά και όλους τους φίλους που είναι δίπλα μας και στηρίζουν το έργο του συλλόγου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν τη φετινή εκδήλωση, τους επαγγελματίες και κατοίκους δωροθέτες της εκδήλωσης μας. και τους ευχόμαστε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία»