Ένα πρόσωπο με πλούτο ιδεών και προτάσεων

Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, με το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη, Θάνος Κούτσικος, θα πασχίσει και θα αγωνιστεί για τον γενέθλιο τόπο του

Με τις αλλαγές που επιφέρει το αυτοδιοικητικό σχέδιο του «Κλεισθένη» οι δημοτικοί και περιφερειακοί άρχοντες, όπως φυσικά οι πρόεδροι και οι κοινοτικοί σύμβουλοι θα έχουν μπροστά τους να προωθήσουν ένα σημαντικό έργο.

Γι’ αυτό λοιπόν στις προσεχείς εκλογές είναι αναγκαίο να αναδειχτούν δυναμικές προσωπικότητες με θέληση και διάθεση, μα παν απ’ όλα όραμα και ιδέες για να περπατήσουν μπροστά οι τοπικές κοινωνίες. Ένα από αυτά τα πρόσωπα, ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, Θάνος Κούτσικος με το συνδυασμό «Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Μεριβάκη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ανήσυχο πνεύμα, με πλούτο ιδεών και προτάσεων, έναν άνθρωπο που χρόνια τώρα οραματίζεται ένα τόπο που θα συμβαδίζει με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ένα πρόσωπο γεμάτο ειλικρίνεια και πειθώ  που νοιάζεται για τόπο και θα αγωνιστεί για να τον αλλάξει.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, πόσο μάλλον ο δραστήριος σ’ όλους τους τομείς και γεμάτος ιδέες και προτάσεις, Θάνος Κούτσικος.