Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητικό χορό και μουσική

Με τη στήριξη της Περιφερικής Ενότητας Τρικάλων το 2ο  Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading

Τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την αθλητική διοργάνωση του 2ου Κυπέλου Ελλάδος «Cheerleading» συζήτησαν ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης με το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων «Εύαθλοι».

Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους κ.κ. Σούλιο Σταύρο, Πεταράκη Γιούλια, Κωστούλα Βλόντζου Σοφία, Αποστολοπούλου Ιωάννα και Μπαλλά Χριστίνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης με τους εκπροσώπους του συλλόγου να εκφράζουν παράλληλα και τις ευχαριστίες για την πολύτιμη στήριξη της ΠΕ Τρικάλων. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων «Εύαθλοι» κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, έτσι ώστε 23 και 24 Μαρτίου η συγκεκριμένη διοργάνωση που θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της Κατσιμήδου, να μείνει αξιομνημόνευτη.

Τα αθλήματα freestyle pom, cheer hip hop και cheer jazz θα έχουν την τιμητική τους και οι 15 συλλόγους  απ΄ όλη τη Ελλάδα με κυρίαρχο μότο τους το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για τη νίκη. Επίσης μέσω διοργάνωσης θα αναδειχτεί η « CHEERLEADER OF THE YEAR».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

 Επιπλέον σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων οι οποίοι είναι: JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου , Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA (Γιούλια Πεταράκη), Παιδικές Κατασκηνώσεις ‘Mountain Camp’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου θα έχει ως εξής:

• Το Σάββατο 23 Μαρτίου από τις 10.00 ως τις 18.00 θα διδαχθούν οι αγωνιστικές χορογραφίες (σεμινάρια) από διεθνείς προπονητές στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι οποίες είναι μόνο για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες.

• Το Σάββατο επίσης, στις 19.00 ξεκινάει η παρέλαση των αθλητών μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων και καταλήγει στην κεντρική πλατεία. Εκεί θα γίνει ένα cheer flash mob και θα ακολουθήσει party!

• Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Ώρα έναρξης: 10.00 με παράταξη στο ταπί όλων των αθλητών ενώ τις 17.00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών και θα πέσει η αυλαία του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading !

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το υπερθέαμα!