Ένας δικός μας άνθρωπος που μεταφέρει την τοπική κουζίνα και τις νοστιμιές της περιοχής μας στο εξωτερικό

Τις τοπικές γεύσεις και τα.. μυστικά της «κουζίνας» μεταφέρει καθημερινά, εδώ και χρόνια στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και στους Ευρωπαίους, ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιώργος Μπούφος Κακαουνάκης.
Ο Γιώργος, με καταγωγή από το Αχλαδοχώρι Φαρκαδόνας, διαμένει τα τελευταία 17 χρόνια στο εξωτερικό και προσφάτως μετακόμισε στη Γερμανία. Εργάζεται ως ψήστης σε ελληνικό εστιατόριο, φροντίζοντας να μεταδίδει την εμπειρία που απέκτησε από τη μακρόχρονη παρουσία του στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κουζίνες και προσφέροντας τις καλύτερες και πιο εκλεκτές «γεύσεις» -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε Έλληνες και ξένους.
Τι είναι αυτό που κάνει τα ψητά του Γιώργου να είναι πεντανόστιμα;

Ο ίδιος αρνείται να μας αποκαλύψει την τέχνη και τα μυστικά του! Αυτό που μας κάνει γνωστό είναι ότι λατρεύει αυτό που κάνει και ότι οι συνταγές για τα κρεατικά, στα χωριά της Φαρκαδόνας, είναι εκπληκτικές και μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, γεγονός ξεχωριστό και χαρακτηριστικό της περιοχής μας.

Ο Γιώργος, αν και χρόνια στο εξωτερικό, δεν ξεχνά τα ήθη και τα έθιμα του χωριού του και της περιοχής μας. Φανατικός αναγνώστης του «KriniTrikalon.gr», ενημερώνεται καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο του για τα νέα και τις ειδήσεις, παροτρύνοντας τη συντακτική ομάδα να συνεχίσει να μάχεται για την πληροφόρηση των Φαρκαδόνιων κι όσων έχουν καταγωγή από την περιοχή μας