Ένας συντοπίτης μας επιλέχτηκε να διαφημίσει ένα διαμέρισμα της Γερμανίας

Ο Σάκης Γκαγκαμάνος σε διαφημιστικό projeck Γερμανικής εταιρίας που ανέλαβε να παρουσιάσει το διαμέρισμα Taucha

Το διαμέρισμα Taucha βρίσκεται στην Ανατολική Γερμανία, κοντά στην πόλη Leipzig στην μεγαλύτερη πόλη της Σαξωνίας.

Το χωριό κατοικείται από 15.000 περίπου κατοίκους και κρύβει απεριόριστες ομορφιές, που πολλοί από εμάς δεν τις γνωρίζουμε. Σημείο με πλούσιο τουρισμό μιας και τα αξιοθέατά του κεντρίζουν τις ομορφιές  των Γερμανών. Ίσως το στολίδι του χωριού είναι το ποτάμι, που διασχίζει την κατοικήσιμη περιοχή, όπως επίσης και διάφορα άλλα μνημεία που κοσμούν τον οικισμό.

Όλες αυτές τις ομορφιές προσπάθησε να παρουσιάσει μια διαφημιστική εταιρεία που ανέλαβε το project καμπάνιας των εκεί τοπικών φορέων. Μάλιστα τα κατάφερε περίφημα, αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα. Στην διαφημιστική καμπάνια συμμετείχε ένας δικός μας άνθρωπος, που έλκει την καταγωγή του από την Οιχαλία από πλευράς του πατέρα του και από την Κρήνη από πλευράς της μητέρας του.

Η εταιρία μεταξύ των ενδιαφερόμενων επέλεξε τον συντοπίτη Σάκη Γκαγκαμάνο για να παρουσιάσει τις ομορφιές του χωριού Taucha. Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον  Σάκη σε σειρά σημείων του χωριού, σε μια πρωτόγνωρη, όπως αναφέρει ο ίδιος, για εκείνον εμπειρία.

«Αρχικά δεν το συνειδητοποίησα. Στην πορεία ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα. Μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και η εταιρία επέλεξε σε τόσες άλλες συμμετοχές έναν Έλληνα για να διαφημίσει τα αξιοθέατα και το τουριστικό προϊόν του Γερμανικού χωριού. Πλέον, τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η δουλειά, νιώθω πανευτυχής που συμμετείχα στη διαφημιστική καμπάνια», δήλωσε ο Σάκης Γκαγκαμάνος στο  «ΚΡΗΝΗ LIVE».

Ο νεαρός συντοπίτης δεν κρύβει τα θέλω του. Δηλώνει πανέτοιμος να συμμετέχει σε νέο διαφημιστικό projeck της εταιρίας, μιας και του έχει προταθεί ανάλογη δουλειά.

Φυσικά, όπως επισημαίνει δεν θα αφήσει την ενασχόλησή του με το εστιατόρια που εργάζεται, όπως επίσης και την συνεργασία του με την ασφαλιστική εταιρία Allianz.

Ο ίδιος αναμένει να λάβει την καλοκαιρινή άδεια προκειμένου να βρεθεί σύντομα κοντά μας στα αγαπημένα του πρόσωπα στην Κρήνη και την Οιχαλία.