Ένας από τους μακροβιότερους και δραστήριους προέδρους δίνει τόπο στα νιάτα

Μετά από 37 χρόνια μεγάλης προσφοράς ο πρόεδρος του Πετρωτού κ. Κυριάκος Εμμανουήλ αποχωρεί από τον αυτοδιοικητικό στίβο με γεμάτες τις αποσκευές εμπειρίες και την αγάπη των συγχωριανών του.
Όταν το 1982 αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση δεν πίστευε ότι η ενασχόληση του θα αποτελούσε «σαράκι» για τον ίδιο να πασχίσει για τέσσερις περίπου δεκαετίες να προσφέρει στο τόπο του. Στο χωριό του το Πετρωτό, από διάφορα πόστα, ως πρόεδρος, ως κοινοτικός σύμβουλος, γενικά ως αιρετός που θέτει το εμείς σε προτεραιότητα από το εγώ.Και τα κατάφερε με τον κόσμο να δείχνει σε κάθε εκλογική μάχη την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σε ένα πρόεδρο που πραγματικά ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στην αυτοδιοίκηση με νεαρό πρόσωπο και κατέληξε να αποχωρεί από τον αυτοδιοικητικό στίβο με ρυτίδες.

Κυρίες και κύριε η εισαγωγή για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κυριάκο Εμμανουήλ, ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 37 χρόνια αυτοδιοικητικής προσφοράς και ετοιμάζεται να δώσει την σκυτάλη σε άτομα νεαρής ηλικίας καλώντας να μιμηθούν το παράδειγμά του.
Ο ίδιος στην αρχή της τρέχουσας θητείας του δεσμεύτηκε ότι θα αποχωρήσει από τα αυτοδιοικητικά. Κράτησε το λόγο του, ως κραταιός αυτοδιοικητικός, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, δίνοντας τόπο στα νιάτα.
Όπως ανέφερε, σε όλη τη διάρκεια της μακράς θητείας του, δεν πέρασε μέρα χωρίς να βρίσκεται κοντά στον κόσμο, μέσα στα προβλήματα του.
Ευχαριστεί την οικογένεια του, τους χωριανούς, τους φίλους και όλους όσους συνεργάστηκε.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του, αυτό συνδέεται με την καλή επικοινωνία που έχει με τον κόσμο. Την αγάπη που εκτιμήθηκε και συνεχίζει να κυριαρχεί στο πρόσωπο του…

Συγχαρητήρια πρόεδρε!