Ένας Βασιλικός Γάμος τελέστηκε στο Πετρωτό

Το θεατρικό «Οι γαμπροί της Βασιλοπούλας» παρουσίασαν στο κοινό τα νήπια του Πετρωτού στην αποχαιρετιστήρια, καλοκαιρινή εκδήλωση

Προσκεκλημένοι σ’ ένα Βασιλικό Γάμο υπήρξαν το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι του Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο Βασιλικός Γάμος που διεξήχθη στο Νηπιαγωγείο Πετρωτού με πρωταγωνιστές τα νήπια του σχολείου και προσκεκλημένους τους γονείς, τους παππούδες και γενικότερα τους κατοίκους του χωριού, που έσπευσαν να απολαύσουν την καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πετρωτού στο πλαίσιο της ετήσιας, καλοκαιρινής τους εκδήλωσης παρουσίασαν το θεατρικό «Οι γαμπροί της Βασιλοπούλας», ενός μυθικού γάμου που τελέστηκε στο σχολείο τους, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία στο κοινό που έσπευσε να τα απολαύσει. Ο γάμος ήταν εξαιρετικά όμορφος, εμπλουτισμένος με μουσικές και τραγούδια, τα οποία αρμόζουν σε Βασίλισσες και Πρίγκιπες. Τα παιδιά με το ταλέντο και την παιδική αθωότητα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα βλέμματα του κοινού, το οποίο χειροκρότησε το ταλέντο τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές από την νηπιαγωγό κα Νεραντζιά Γιαννίκη  για ένα όμορφο  και ξέγνοιαστο καλοκαίρι αφού για πολλά από τα νήπια του σχολείου, από εδώ και στο εξής το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο από το φθινόπωρο μιας και θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη του δημοτικού, αφήνοντας πίσω τους την ανεμελιά του νηπιαγωγείου.