Ενδιαφέρον και από Φαρκαδόνιους για πρόσληψη στα hot spots

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρόσληψη 2.500 ανέργων στις δομές υποστήριξης των προσφύγων.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 4ης Ιουλίου να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Οι 2.500 χιλιάδες θα εργαστούν για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, σε 19 Κέντρα Φιλοξενίας και 5 hot spots σε συνολικά 8 περιφέρειες της χώρας.

Η προκήρυξη αφορά και θέσεις στο γειτονικό νομό Λάρισας για τα κέντρα φιλοξενίας που λειτουργούν στην εκεί περιοχή. Πρόκειται για θέσεις κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Για την συγκεκριμένη προκήρυξη ενδιαφέρον εκφράζεται και από δημότες Φαρκαδόνας ανέργους που σπεύδουν τις τελευταίες ημέρες να υποβάλλουν την αίτηση.