Ενεργό συμμετοχή είχαν οι Φαρκαδόνιοι ΕΒΕ στην σημερινή κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ

Την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα για να μη φτάσει το ασφαλιστικό έκτρωμα στη Βουλή υπογράμμισαν κατά τη σημερινή τους κινητοποίηση οι επαγγελματοβιοτέχνες που συντάσσονται με τις θέσεις της ΠΑΣΕΒΕ.

Σε κινητοποίηση που διοργάνωσαν έξω από το τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΕ στα Τρίκαλα διεκδικούν  την απόσυρση του νομοσχεδίου και τη διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης για όλους, αντίστοιχης των σύγχρονων αναγκών.

Στην κινητοποίηση που διοργάνωσε η γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ Τρικάλων συμμετείχε και η διοίκηση του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Φαρκαδόνας μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος κ. Ξάνθος Νάτσινας.

«Το νομοσχέδιο που θα φτάσει τελικά στη Βουλή, θα είναι ακόμα χειρότερο, ακόμα πιο άγριο απ’ όσα είδαμε έως τώρα να γράφονται στην πρόταση της κυβέρνησης. Είναι κι αυτό μια απόδειξη ότι διαπραγμάτευση προς όφελος του λαού δεν μπορεί να υπάρξει. Η κυβέρνηση επιμένει στην προπαγάνδα της ότι οι αλλαγές που προωθεί στο Ασφαλιστικό έχουν το στοιχείο της δικαιοσύνης. Η μόνη δικαιοσύνη που υπάρχει στα μέτρα της, είναι ότι πλήττουν τους πάντες και εξισώνουν όλους προς τα κάτω σε ότι αφορά συντάξεις και παροχές.», σημείωσε ο πρόεδρος των ΕΒΕ Φαρκαδόνας κ. Ξάνθος Νάτσινας.

Ο πρόεδρος κάλεσε τους Φαρκαδόνιους επαγγελματοβιοτέχνες σε αγωνιστική ετοιμότητα βαδίζοντας προς την πανελλαδική απεργία που προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα.