Ενημερώθηκαν για εκπαιδευτικά ζητήματα οι διευθυντές των σχολικών μονάδων

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βάσω Κάκλα συναντήθηκε με τους διευθυντές των σχολείων μαζί κι εκείνους των γυμνασίων και λυκείων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας

Τις πύλες του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Τρικάλων πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, μεταξύ αυτών κι εκείνοι των γυμνασίων και των λυκείων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας.

Ο λόγος η πρόσκληση που τους απηύθυνε η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βάσω Κάκλα, με σκοπό την ενημέρωση γύρω από την νέα σχολική χρονιά που ξεκινά το πρωί της Τρίτης.

Κατά την ευρεία σύσκεψη που αναπτύχτηκε μεταξύ της κα Κάκλας και των εκπαιδευτικών – διευθυντών γυμνασίων και λυκείων του νομού κυριάρχησαν θέματα που σχετίζονται με τις σχολικές μονάδες του νομού, αλλά και την προετοιμασία γύρω από τη νέα σχολική χρονιά.

Η διευθύντρια ενημέρωσε τους διευθυντές των γυμνασίων και των λυκείων για τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα, ενώ παράλληλα έδωσε και τις αναγκαίες κατευθύνσεις προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.

«Κατά την συνάντηση δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες στους διευθυντές, λίγο πριν σημάνει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία. Σκοπός, να ενημερωθούν για θέματα στα οποία υπήρξαν αλλαγές και οφείλουν να είναι προσεκτικοί, διότι πλέον όλα διευθετούνται με ηλεκτρονικό τρόπο.

Όλοι επιθυμούμε να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά για να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να λειτουργήσει το σχολείο, μεταδίδοντας αξίες και αρχές ανθρωπιστικές, να είναι ένα εργαστήρι συνεργασίας και συνέργειας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών.», τόνισε μέσω δηλώσεων της η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βάσω Κάκλα.

Η διευθύντρια μεταξύ των άλλων στάθηκε στην αγαστή συνεργασία που αναπτύσσει με τους διευθυντές για την διευθέτηση των ζητημάτων που προκύπτουν αυτή την περίοδο αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και βρίσκουν της άμεσης επίλυσης χάρη των προσπαθειών και της υπευθυνότητας που δείχνουν οι ίδιοι.

Η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη για τις ενέργειες που έχουν αναπτυχτεί από πλευράς διευθυντών προκειμένου να είναι όλα έτοιμα το πρωί της Τρίτης.